torstai 16. kesäkuuta 2011

Naisen paras ystävä

Niin kuluneelta kuin tämä kuulostaakin: Naisen paras ystävä on joko putkimies tai pesukoneen korjaaja. Tässä tapauksessa kumpikin. Ja nyt unohdatte kaikki kaksimieliset vitsit. Tässä on tosi kyseessä.


Naisen pahin vihollinen ei suinkaan ole toinen nainen (jos olette tätä mieltä, niin kehoitan valitsemaan seuranne paremmin). Pahin on ehdottomasti ja kirkkaasti tässä:


Näitä on ihan joka paikassa, jopa lattialistojen välissä. Ne eivät lähde vaatteista ravistamalla, nyppimällä tai minkäänlaisella tarraharjalla. Ne vaan lisääntyvät. Ne lähtevät pesukoneessa, joskus. Mutta ennen kuin ehtivät pidemmälle, ne tukkivat putket ja poistoletkut (tjsp).

21 kommenttia:

 1. Juu, tuttua kamaa. Talven hallipelien jälkeen kivasti kulkeutuu meillekin miehen pelipuvun mukana. Nyt kesällä saakin tervetullutta vaihtelua hiekalla ;)

  Tiina Huvikumpuillen-blogista

  VastaaPoista
 2. Pojat sanoo sitä lakritsiksi :)

  Mutta joo, tuttua. Putket ei ole kyllä vielä tukossa, mutta sekö on edessä?

  VastaaPoista
 3. What the eff...? Nyt tunnustan kyllä sivistymättömyyteni, mutta mitä tuo kama on?

  Ensin katsoin että hiiren papanoita :D

  VastaaPoista
 4. Joo, liian tuttua tuotetta tuo. Löytyy myös joskus kalsareista saakka, vaikka ei olekaan ihmisestä lähtöisin.

  VastaaPoista
 5. Keinonurmen mustaa "kamaa"? Kuulostaa ihan ongelmajätteeltä :))

  VastaaPoista
 6. Tiina, tosiaan, teilläkin pelataan talvisin hallissa. Ei kai tuon möhnän määrä korreloi ihmisen kokoon? Siis tuleeko sitä isojen poikien mukana VIELÄ enemmän?;)

  Sanna, meillä varmaan käynyt p..ka flaksi. Putkimies käynyt kahdesti ja pesukoneen korjaaja kerran. Kaikilla kerroilla syyllinen oli kuvassa näkyvä, plus sitä itse nurtsia.

  Mizumi, et arvaakaan kuinka onnekas olet, jos et tiedä mitä tuo on. Sitä tekonurmen pohja-ainetta.

  Laura, meillä on kaiveltu sitä jopa korvakäytävistä, siis L:n:)

  Katja, sitäpä hyvinkin. Se ON ongelmajätettä. Ainakin näin huoltojoukkojen näkökulmasta.

  VastaaPoista
 7. Hyi, mä jo säikähdin että teillä on jotain "tupajumeja" jotka lisääntyvät!

  Mutta ärsyttäviä nuokin. Tulisikohan halvemmaksi pestä nuo kamat pesulassa... toivottavasti niillä on isommat putket, heh.

  VastaaPoista
 8. Meillä futaajia on kolme, joten tuo on todellakin tuttua.. Nykyään kengät ja sukat riisutaan ja ravistellaan ulkona ja loput vaatteet kylpyhuoneessa, mutta kyllä sitä silti kaikkialta löytyy. Ja arvaas, jos en ole vahtimassa eteisessä, kun kotiudutaan... :/

  VastaaPoista
 9. Jassu, eiih. Vai meinaatko, että roudaan kaverin joka treenien jälkeen pesulaan?;) "Voinko jättää tämän tänne, tulen hakemaan ylihuomenna". Ei siis auta, että riisuisi jo kadulla, ne seuraa joka paikkaan. Eikä ne lähde irti. Koskaan. Paitsi sitten ennen pitkään sinne putkistoon. Mutta toisesta päästä tulee lisää...

  Ano, apua! Kolme? Auttaiskohan painepesuri pihalla?;)

  VastaaPoista
 10. Asiasta kolmanteen, mutta pystyisitkö Nina kertomaan, että minne olis hyvä jättää auto kun tulee huomenna JB:n keikalle täältä Mansesta päin : )

  VastaaPoista
 11. Damn, mun seuraava ehdotus olisi ollutkin, että laitat strippaaman jo kadulla ja siitä kamat pesulaan. No sitten teillä ei ole vaihtoehtoja. Tilaatte jo etukäteen putkirassaukset tietyin väliajoin.

  P.S vastasin sun kyssäriin siitä juoksijasta

  VastaaPoista
 12. Heli, nyt heitit pahan. Töölöön ei varmaan kannata edes yrittää. Eltsukin (Eläintarha/Vauhtitie) voi olla aika jumissa. Lähin mitä nyt keksin teiltä päin on Messukeskuksen tai Velodromin kentät, niistäkin on kyllä matkaa... Tai sitten Alppilan puolelle ja sieltä esim. kasilla Kisahallille. Äh, ei sielläkään ole parkkiksia kuin tsägällä. Täytyy funtsia, palaan myöhemmin;).

  VastaaPoista
 13. Jassu, niin tuo mun vastaus oli ihan hyvällä. Mutta sen varmaan ymmärsitkin:). Oli taas omaankin silmään niin töks töks. Thx. menen katsomaan.

  VastaaPoista
 14. Mä mietin kans sitä Messukeskusta...mites (millä) siitä pääsis hyvin Stadionille? On päässyt unohtuu nuo Stadin reitit tässä vuosien varrella : /

  VastaaPoista
 15. Joo, tuttua! Onneksi meillä on nyt nurmikentällä treenit, paitsi nuoremman HJK:n treenit on hiekkakentällä, raukkaparka!

  F

  VastaaPoista
 16. Huoh, meilläkin tuota kamaa joka paikassa kesät talvet - kaksi pelaajaa perheessä ja kolmas joka möyrii tekonurmella ja oikein keräilee noita! Pesukonevahinkoja ei sentään vielä ole sattunut, harmittaa vaan noitten 'nappuloitten' alituinen läsnäolo kodissamme.

  VastaaPoista
 17. Voi tuohan on luksusta!
  Minun ja pojan treenit ovat hiekkakentillä. Sen lisäksi, että hiekkaa on joka paikassa voit kuvitella miten märkä hiekka sotkee pelivarusteet ja millaista jälkeä se tekee pelaajan polville, kun siihen likaiselle sepelille kaatuuu. Ei mitään mahdollisuutta, että pelikengät olisivat koskaan noin puhtaat kuin nuo teidän kuvissa. "Hauskin" yhdistelmä tuli nyt kun kentätä suolattiin. Kaikki varusteet olivat sen jälkeen kuin tahmean saven peitossa. Siitä sitten autoon likaisissa kamoissa istumaan...

  Nimim. jälleen laastari polvessa.

  Ai niin fudis on ihanaa!

  VastaaPoista
 18. Hah! Olin ihan varma, että kuvista paljastuu HIUKSIA! Kaikki mitä kirjoitit papanoista kun soveltuu myös 40 cm pitkiin lonkeroihin. Tässä mökissä majailee 5 ponnaripäätä ja hiuksia on k.a.i.k.k.i.a.l.l.a.

  VastaaPoista
 19. Heli, Messukeskukselta pääsee bussilla nro 69 Stadionin kulmalle (voi olla muitakin, mutta tuolla ainakin). Messukeskusta lähempänä ei ole mitään isompaa parkkipaikkaa. Alppila, Vallila, Kallio, Itä-ja Länsi-Pasila-akselilta voi löytyä yksittäisiä paikkoja, samoin Taka-Töölöstä ja Meikusta, mutta ne ovat ihan tuurista kiinni. Lintsin parkkiskin on takuuvarmasti tukossa.

  Muille, palaan myöhemmin:)

  Nina

  VastaaPoista
 20. Kiitos Nina, eiköhän näillä pärjätä : ))
  -heli-

  VastaaPoista
 21. F, onko teillä treenit luonnonnurmella? Kade.

  Ano, juu, sama vaiva. Ja talvella kaiken kruunaa vielä se itse irtoava tekonurtsi (irtoaa vissiin kylmällä ilmalla enemmän?).

  Venny, meilläkin on vieraspelejä joskus hiekkakentällä ja siinä kohtaa muistan aina olla tyytyväinen edes tuohon tekonurtsiin. Pysyy ainakin vaatteet ehjinä, eikä ota niin kipeää liukkareita tehdessä... Niinhän se kuulemma on:).

  Julis, irtoavat hiukset tästä enää puuttuiskaan;).

  VastaaPoista