lauantai 18. kesäkuuta 2011

Marie Jo

Minulta puuttui valkoiset sileäpintaiset t-paitaliivit. En vieläkään jaksa ymmärtää, miten se on mahdollista. Ei kun ostoksille. Merkki oli selvä: Marie Jo. Välillä olen sovittanut muitakin merkkejä, mutta en ole vielä yhtä hyviä löytänyt. Vaihtelun halusta ei tarvitse merkkiä vaihtaa, Marie Jo:lla on erittäin kattava mallistot, "Lingerie Pure" ja "Haute Lingerie" . Värejä ja malleja löytyy varmasti jokaiselle. Ja laatu on erinomaista, ne kuuluisat viimeistellyt yksityiskohdatkin löytyvät.


Merkillä on erittäin hyvin käyttöä ja pesua kestäviä alushousuja, jokaiselle liiville omansa. Itse en niitä ostanut, koska tässä kohtaa olen ollut jonkun vuoden uskollinen Calidan Second-Skin-Effect Pantyille (jota olen useampaan otteeseen mainostanut). Nyt löysin kilpailijan: Simon Perelen Invisi’Bullesin Shortyt (kumpaakin merkkiä saa myös perinteisenä tai-mallina). Eivät näy ohuidenkaan housujen läpi. Väreinä musta, valkoinen ja mummopuuteri (ruma mutta käytännöllinen). Sloggilta löytyy vastaavat, mutta ne eivät mielestäni pysy mallissaan yhtä hyvin.Jassu kertoi Ameriikan matkan löydöstään: Strap Concealersista. Itse vakuutin Jassun kommenttilootassa, että saa niitä ihan Suomestakin, en kyllä osannut varmuudella tarkempaa osoitetta antaa. Nyt osaan, Funky Ladysta saa (Stockaa en muistanut tsekata).


7 kommenttia:

 1. Marie Jo:t ovat minunki ehdoton suosikki ja seuraavaksi vuorossa mustat t-paitaliivit. Taidan matkia ja hakea samat kuin sinä ostit, mutta mustana. Ei mene sitten sekaisin ;)...
  Kalsarit lähtee kokeiluun!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa lupaavalta, mistä näitä ihmepöksyjä saa?

  VastaaPoista
 3. Kivoja vinkkejä! Rintsikkaosasto on hyvällä mallilla Victoria's Secret hamstrausreissun jälkeen, mutta pikkareita tulee uusittua vähän väliä joten nuo merkit menevät kokeilulistalle! Sloggin niitä jotain "invisiblepökiä" olen myös kokeillut, mutta ovat joten kummat lörpät päällä.

  VastaaPoista
 4. Mä olen sovitellut ja hiplannut noita Marie Jo:ta epätoivoissani, kun mun olemattomille rinnoille on niin vaikea löytää sopivia liivejä, hinta on vain toistaiseksi ylittänyt kipurajan...

  VastaaPoista
 5. Tickler, varsinkin ettei mene sekaisin:))

  Ano, Stockalta saa kumpaakin. Calidan muista jälleenmyyntipaikoista en tiedä, ulkomailla ovat ihan markettikamaa. Perelea taas saa kaikista merkkiä myyvistä alusvaatekaupoista, kai?

  Jassu, joo eikö olekin lörpöt ne Sloggit? Ja nuo Calidat eivät ole paljon kalliimmat mutta huomattavasti paremmin kuosissaan pysyvät.

  Tanja, okei:). Tässä kohtaa en voi auttaa, olen itse ihan average, sekä koon että muodon puolesta. Marie Jo:n kuppi on siis se, mikä siinä on parempaa moneen muuhun nähden. Kuppi on enemmänkin leveä kuin syvä (kuten rinnan muoto suurimmalla osalla aikuisista naisista).

  VastaaPoista
 6. Marie Jo on ollut minunkin suosikki vuosikaudet. En edes katso muita.

  Suosituksestasi testasin nuo Calidat ja nyt niitä on kaapissa useammat. Tykkään. Mies kysyi viimeksi tänään niistä, että hei, eikö sinulla ole mitään siellä mekon alla ;)

  VastaaPoista
 7. Sanna, no sittenhän ne toimii;).

  VastaaPoista