sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Today I don’t feel like doing anything

Tämä päivä on mennyt todella laiskasti. Ei ole huvittanut tehdä yhtään mitään. Aikalailla erilainen viikonloppu kuin edellinen, joka upean sään ansiosta tuntui viikon mittaiselta aurinkolomalta. Tänään ei tuntunut, kun oli 1½ tuntia seissyt sateessa kentän laidalla. Tuntui varsin arktiselta.


Käytiin päivällä Töölönrannan brunssilla. Taitaa olla jo kolmas kerta tänä keväänä samassa paikassa. Ruoka on hyvää ja miljöökin yksi parhaimmista.
Kuvat eiliseltä aamiaiselta SIS. Delistä. Pakko mun on varmaan skarpata, kun ei enää aamupala-aineksiakaan kotoa löydy. Huomenna. Cause today I swear I’m not doing anything.

4 kommenttia:

 1. Eikös teillä on lähistöllä hyvä buffa?:-)

  Onko sinulla vinkata kivoista ja rennoista ruokapaikoista minne voisi mennä lasten kanssa kesällä?

  VastaaPoista
 2. Njah, ruuan pitäminen jääkaapissa on ihan yliarvostettua touhua, kannattaa viimeisetkin syödä sieltä pois aina iltaisin.

  VastaaPoista
 3. No kyllä määkin jos olis kaikkea kulman takana tarjolla. Ihan ei viittis lähteä aamupalalle tuohon etniseen, jotenkin liian tuhtia heti aamusta..

  VastaaPoista
 4. Ano: Hys. Sitä ei saa sanoa ääneen. Sinne on muutenkin vaikea saada pöytää:) Voin laittaa jotain hyväksi todettuja...

  Mizumi, totta. Sitä paitsi ne saattavar homehtua sinne.

  Jassu, älä viitsi nirsoilla:).

  VastaaPoista