torstai 2. kesäkuuta 2011

Ratkaisua vaativa ongelma

Kesäää! Jei. Toi tullessaan erittäin ison käytännön ongelman.


Kun päällä on pelkkä t-paita ja shortsit, niin mihin avaimet ja puhelin laitetaan? Shortseissa ei ole välttämättä taskuja ollenkaan tai sitten ne ovat niin avonaiset, että sieltä tippuu sekä avaimet että puhelin. Collegeshortseissa ei ole edes vyölenkkejä, joihin saisi sen avainklipsin kiinni. Ei meillä ole edes sitä avainklipsiäkään, mistäs niitä ostetaan? Ja mikä senkin vekottimen oikea nimi on? Onko ainoa ratkaisu vetoketjulliset taskut? Mistä sellaisia sitten saa? Inkan ollessa pieni, käytettiin sellaisia kaulassa roikkuvia systeemejä, mutta se on liian riskialtis ratkaisu pienelle pojalle. Ja varmasti jonkin direktiivin vastainenkin nykyään.

Melko paljon ratkaisemattomia ongelmia, olisin kovin kiitollinen avusta.

10 kommenttia:

 1. Toi on paha ongelma. Meillä on ratkaistu asia niillä kaulassa roikkuvilla, jalkapalloilija ei ehdi kiipeillä. Molo Kidsillä oli hieno avainnauha, jossa on turvalukko.

  VastaaPoista
 2. Laura, ei meidänkään futaaja jouda kiipeilemään, mutta jotenkin, tapauksen tunnettuani, ajatus pelottaa. Roikkuuko siinä sekä avaimet että puhelin?

  VastaaPoista
 3. Vyölaukku :D

  Eikun oikeesti, hankala pulma.

  VastaaPoista
 4. OT: olet saanut osasi av:n pisimmässä ketjussa.

  t. vakkari kirjautumatta

  VastaaPoista
 5. Siis... Just ihan samaa pohdin! Meillä ei Ella kulje kännykän kanssa vielä, eikä raukalla ole avaimiakaan. Mutta ollaan taas kesällä lähdössä asuntovaunulla liikkeelle ja jo nyt pohdin miten saadan tytön mukaan kännykkä. Siellä se pyöräilee enimmäkseen leikkipaikalle ja onhan sillä pyöräkori... MUTTA sillä on tapana jättää pyörä mihin milloinkin ja tuskinpa muistaa ottaa kännykkää korista mukaan. Mä oon miettinyt sellasta Gollan vetoketjulla varustettua kamerapussukkaa missä on hihna. Sen sais silleen olan yli niinkun me naisihmiset käytetään laukkua, oikeelta olalta vasemmalle sivulle roikkumaan you know. Ei kai kovin lainmukaista, mutta saattaisi toimia... teilläkin.

  VastaaPoista
 6. Siis jotain tämmöstä http://golla.fi/#/en/products/preview/G1153

  VastaaPoista
 7. Maria, eihän tuo oikeasti pöllömpi idea ole:). Markkinarako löytyy siis katu-uskottavalle vyölaukulle.

  Ano, mitäpä taas? Tai en halua tietää, enkä mene lukemaan. Sillä ei voita mitään.

  EM, Inkalla oli aikoinaan juuri sellainen Gollan pussukan tapainen systeemi. Mutta oikeasti, L:lle en oikeasti uskalla laittaa mitään kaulaan roikkuvaa, on sen verran tapaturma-altis. Tuo naisihmisten tapa käyttää laukkua olisi hyvä vaihtoehto, epäilen vaan ettei tuossa kaverissa ole tarpeeksi naisihmistä;) Se pitäisi olla jokin vaatteessa kiinni oleva tapa, muuten jää kamat matkan varrelle.

  VastaaPoista
 8. Vyölaukku ei tosiaan taida olla enää vaihtoehtona. Sellanen avainnauha kaulaan missä klipsi että menee poikki jos jää jumiin, sitä ehdotan.

  VastaaPoista
 9. Mites se sellainen "juoksurannepussukka"? Stockalla ainakin on urheiluosastolla... Tai sit osta fillari/juoksupaitoja, joissa vetoketjutasku selässä :) Tai palkkaa joku avaamaan ovi ;)

  VastaaPoista
 10. Se puhelin on itse asiassa tärkeämpi kuin avain. Eihän se sisälle kuitenkaan halua, mutta mä haluan tietää missä se luuraa:)

  VastaaPoista