tiistai 22. maaliskuuta 2011

pimeässä paljaalla lattialla

Kaikki menee ihan pieleen. Matto ei ollutkaan hyvä ja tuolikin todettiin koeajon jälkeen epäsopivaksi. Entäs ne lamput sitten, ne jotka ehdin jo ostaa? Seuraavana päivänä kävi ilmi, että samaa lamppua olisi tulossa myös harmaana ja mattavalkoisena. Vaihtoon menee.
Jotta ei ihan hukkareissuksi olisi mennyt, niin ostin Luksun vaatteille minikokoisia Wire henkareita.

13 kommenttia:

 1. ei mene sitten ihan putkeen, höh.

  VastaaPoista
 2. Mikä siinä matossa oli vikana? Näytti kuvassa upealta. Mutta nyt mä en kestä, lampun värejä on liikaa, että voisi jotenkin päättää. Onneksi ei tarvi vielä. Mutta noi henkarit on hauskoja!

  VastaaPoista
 3. Rumbo, ei mene ei. Mutta en lannistu, siirryn seuraavaan projektiin. Johon saatan tarvita teidän apua:)

  Vee, ne Peas oli liian Peas. Siis liian isoja pallukoita, haluan sileämmän. Joo, nyt voin ruveta ämpyilemään mattavalkoisen ja harmaan väliltä..;)

  VastaaPoista
 4. Kivat henkarit. Noita samoja lamppuja olen minäkin monesti ihaillut! Ja samantyyppisiä mattamustia. Mikko ei tykkää joten meille tulee jotain muuta :)

  VastaaPoista
 5. Mistä noita miniwirejä löytyy?! Juuri eilen manasin miksei niitä tehdä lastenkokoja, vähämpä taas tiesin.... :)

  VastaaPoista
 6. Maria, miehet on jotenkin niin hankalia, kun ne laittaa aina (tai joskus) vastaan;).

  Osmanthus, mä ostin Formverkistä, löytyy niitä muualtakin. Ja on myös mustana. Ja halpojakin ovat:). 12 euroa/ 5 kpl.

  VastaaPoista
 7. Kyllä se siitä;-) mä ihailen sun pedanttisuuttasi, mulla ei kyllä hermot kestäisi kuten sulla sisustaa noin pitkällä kaavalla. Mutta kyllähän tuo maton kuviointi kuulostaa aika mielenkiintoiselta, heh heh... Meillä on vaan tylsät valkoiset VM-carpetin matot mutta olen ollut niiden laatuun ihan mielettömän tyytyväinen. Ovat vielä puolen vuoden jälkeenkin 99% valkoisia;-).

  Iloista päivää sinne ja tsemppiä!  ps. mitäs sun kuntoblogille kuuluu, pääseekö sinne jo kirjautumaan sisään?

  VastaaPoista
 8. Just :/
  Mutta henkareista, noitahan mahtuu kaappiin paljon enemmän kuin puisia ja ovat paljon paremman näköisiäkin!

  VastaaPoista
 9. Kivat henkarit, tykkään. Kyllä sä vielä löydät sen täydellisen maton, ihan varmasti. Meidän olohuoneen lamput ovat edelleen kaupassa, varmaan ovat vielä vuonna 2015 vaihtamatta tällä menolla

  VastaaPoista
 10. Heh! Väriä olla pitää- valkoista nimittäin :) Tuolista jos olisi olisi kehdannut sanonut heti suorat sanat- hei, tulipahan teidänkin kokeiltua... Matto on vaikea. Helpointa on ostaa pari samaa kohtuuhintalla. Toinen lattiassa ja toinen pesulassa taktiikalla!

  VastaaPoista
 11. Kaunis henkari. Millaiset tuolit teillä nykyään on?

  VastaaPoista
 12. Aamunkukka, VM-Carpetin matot ovat hyviä, niitä on ollut meillä "aina". Ja on edelleen eteisessä, nyt olkkariin hakusessa jotain muuta. Pääsee sinne, mutta en ole päivittänyt, homma kulkee vanhaan hitaaseen tahtiinsa:(.

  Anni, juu niin on. Ja kolisee kivasti lattiaan, kun herra repii hupparinsa henkareineen päivineen alas;).

  Katri, mähän yritin auttaa, mutta kun te olette niin saamattomia;). Ja mä en ole:)).

  Viidenaiti, et sitten mitään sanonut? No ei se mitään olisi auttanut, en olisi kuitenkaan uskonut:). Nuo Hayt eivät ole mitään ökykalliita, siis matoiksi.

  Ano, meillä on ruokapöydässä Hayn JW:t ja Ikean Bernhardit. Nuo haussa olevat ei ole tulossa ruokailutilaan. Eikä tätä menoa mihinkään muuallekaan...

  VastaaPoista
 13. Niinhän se menee. Kuin linnunpojalla, joka suu auki lentelee eteenpäin. Luottaen, että saa hyvää ruokaa, mutta välillä joutuu kokemaan muutakin. Henkarit oli ainakin mahtavan näköisiä.

  VastaaPoista