lauantai 19. maaliskuuta 2011

Hapan sitruuna

Meillä on ollut viime aikoina, sushin lisäksi, kovin sitruunapainotteinen ruokavalio. Sopii mulle hyvin, olenhan luonteeltani hapan sitruuna. Ja Stockan välimerenviikoilla saattaa olla osuutensa asiaan.

Näillä aineksilla ollaan päästy pitkälle.


Inka on tehnyt pariin otteeseen Pastanjauhajien blogista löytyneellä ohjeella sitruunarisottoa. Lämpimästi suositellaan.

Minä tein kanaa korsikalaisittain. Siis minä, ihan itte. Enkä lähtenyt kuvaamaan, ruokavieraat olisivat katsoneet hieman hitaasti.Tein kananrinnoista, itseluottamus ei riittänyt kokonaisen kanaan.

Kävin myös Ikeassa, ostamassa uuden paistinpannun. 365+ -sarjan pannuissa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde.


Mukaan tarttui taas kaikkea pientä ja tarpeellista.


6 kommenttia:

 1. Mä voisin elää pelkillä sitruunaruuilla :) En ole sinne ikeaan ehtinyt, mutta matador on p**kaksio todettu :/

  VastaaPoista
 2. Pannu ostos on ajakohtainen täälläkin. Kiitos vinkistä,olen melkosen pettynyt Hackmannin pannuun.

  VastaaPoista
 3. Näyttää hyvältä, ruuat ja kaikki siis.

  Tiedätkö, mitä kermaa Inka laittaa tohon risottoon - siis toimiiko jollain vähärasvaisella litkulla..? Risotot on meilläkin suosiossa, mutta mä en kestä sitä kalorimäärää joka niissä piilee:). Tähän ei näyttäisi tulevan juustoa tai voita kohtuuttomia määriä...

  Meillä just lapset kyseli, koska mennään taas Ikeaan. Pitääkin laittaa toi 365+ mieleen.

  VastaaPoista
 4. Nam...

  Ja hei, meiän mukeja ;) Noita mä kävin Ikeasta nappaamasta, kun en parempaakaan vaihtoehtoa keksinyt.

  VastaaPoista
 5. Hei nina, haluaisin kysyä sinun mielipiteesi siihen av-kohuun? Kirjoitit toisen Ninan ketjussa, että kaikki av-laiset ovat sekopäitä?Kun eivät ole samaa mieltä kanssanne?

  VastaaPoista
 6. Anni, harmi, että se on paska (saan kiroilla omilla tonteilla;). Siihen hintaan luulisi jo saavansa muutakin kuin sontaa.

  Sokrutin, ole hyvä:) En lupaa että se on "ikuinen", mutta varmasti hintansa väärti.

  Tanja, ekalla kerralla ei ollut kermaa lainkaan (ei kuulu meidän jääkaapin vakiovarusteisiin). Toisella kerralla oli sitä Valion 15 pinnasta, vihreä purkki. Ja sitäkin vain puoli purkkia. Ja sillä reissulla uupui voi (sitäkään ei ole muutoin kuin Inkan leipomusten jäljiltä). Mutta hyvin potki silti:).

  I-A, teidän mukeja hyvinkin:). Kävin ostamassa lisää, tykkään mallista.

  Ano, no ohhoh, sanoinko? Että kaikki ovat? En kai sentään. Kaikki eivät tietenkään koskaan ole yhtään mitään, mutta kyllä se meno siellä välillä melko levotonta on. Av:ltä löytyy sekopäitä, bloggaajista löytyy sekopäitä, mistäs sitä koskaan tietää. Mun mielipiteellä ei liene merkitystä, asia ei mulle varsinaisesti mitenkään kuulu, enkä halua tuollaiseen sekoiluun sotkeutua. Ninalle kävin kommentoimassa, koska.. no en tiedä itsekään, miksi? Ehkä halusin rauhoitella suhteellisen tuoretta bloggaajaa. En tainnut onnistua kovinkaan hyvin, jos kommenttini on noin tulkittu.

  VastaaPoista