torstai 31. maaliskuuta 2011

Olen katsellut vuoroin masentuneena silityslaudalla ja pöydillä lojuvia kasoja viime kesäisiä vaatteita, vuoroin viime kesän kuvia. Kuvittelin olevani nokkela ja saavani kuvat huutikseen lasten päällä kuvattuna. No eihän se tietenkään niin helposti mene.

Jämähdin näihin Venetsia kuviin. Päällimmäisenä muistona haiseva vesi ja väenpaljous;).Tästä kesästä tulee erilainen. Sitten kun se ylipäänsä tulee.

9 kommenttia:

 1. Joko paljastat, millaisia kesäsuunnitelmia teillä on? Meillä muutetaan, toivottavasti.

  Onneksi bloggeriin ei ole keksitty hajutoimintoa. Venetsia viehättäisi, mutta olin jo unohtanut hajun. Ja sen väkimäärän. Mutta kauniita kuvia kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se tulee. Meillä ei ole vielä MITÄÄN suunnitelmia, joten odotellaan. Sekä kesää että suunnitelmia:).

  VastaaPoista
 3. Mitäs kesällä tapahtuu? Me ei nyt olla vieläkään päästy päätökseen, et lähetäänkö jonnekkin reissuun :) Ja muuten, mä oon palannut :D Treeniblogiisi kävin muuten kommentoimassa, mut et ilmeisesti siellä kovin usein käy?

  VastaaPoista
 4. "keltaista engergiaa kehiin, Nina!; älä nyt ihan masennu; kyllä se kesä sieltä tulee, syöthän sä troppiakin. Ja joskus on hyvä katsella vaikka valokuvia, pakkoko se sunkin on silittää joka ilta;-)?!

  Tsemppiä ja lisää kesäjuttuja kun ehdit, kiitos!

  VastaaPoista
 5. Me ei lähdetä kesällä reissuun. Kaksi viikkoa Stugalla, ja sieltä käsin jotain pientä, mutta that's it. Muuten täällä, ihan itseäkin jännittää:)

  VastaaPoista
 6. Meilläkään ei ole kesäsuunnitelmia, paitsi käväistään Ruotsissa (ei lasketa ulkomaaksi)sukuloimassa ja sitten samalla ajetaan sillan yli ja poiketaan katsomassa Legot... todettiin miehen kanssa, että sama rundi lomakohteissa alkaa nyt uudelleen 10 vuoden tauon jälkeen...

  VastaaPoista
 7. Lomakuvien katselu on kyllä petollista. Haisu-Citystä en muista enää sitä hajua 22 vuoden (HERRAJUMALA!) jälkeen, mahtoikohan se edes haista silloin niin paljoa? Muuten jäi ankeat muistot, jumalatonta turistin k***etusta koko reissun ajan. Kait sekin on muuttunut tässä ajassa.

  Mut ensi kesänä voitaisiin vihdoin toteuttaa se reissu Tanskaan vuokrastugalle, viime kesän yllätysmuutto pilasi suunnitelmat.

  VastaaPoista
 8. Joo, tulisipa kesä jo.

  Me ollaan menossa kesällä Billundiin, mutta mitään sen tarkempaa ei ole vielä suunnitletu/varattu/mietitty.

  VastaaPoista
 9. Sanna, niin mekin:) Ei se ihan vieressä ole, mutta lähellä kuitenkin.

  VastaaPoista