tiistai 29. maaliskuuta 2011

128

Numerovaatteita.

Ostin vanhasta muistista 128 cm, valmiiksi nafteja. Uusi yritys joku päivä.

11 kommenttia:

 1. Ai se on taas menny venymään? Ja tahti vaan kiihtyy, osta samantien jo pari kokoa eteepäin ;-)

  VastaaPoista
 2. No höh. Parempi onni ensi kerralla :)

  VastaaPoista
 3. Ostat nyt suoraan 146 kokoa ;)
  Oikeesti, kattelin pompun kuvia viime keväältä, tiksun takki on 10 cm pidempi :o ..onneks mahtuu silti edelleen. Ja kun ei mahdu, oon pulassa jos ei tuu mitään uutta. Varmaan saa toiveensa läpi ja ei oo takkia ollenkaan :D
  Teilkki o keltasta ja sinistä :P Voin kertoo et meul o kans paljon keltasen ja sinisen lisäks, punasta ja valkosta ;)

  VastaaPoista
 4. Jassu, Inkalla on toki ratkaisu tähänkin asiaan. "Ei anneta sille enää ruokaa". Tämä sen jälkeen, kun L oli syönyt siskonsaKIN pitsan.

  Maria, näin tosiaan. Kyllä nuo päälle menee mutta ei ne mitenkään reiluudella pilattuja ole (ja t-paitojen siis kuuluu olla väljiä).

  Anana, niin kai sitten. Meillä käytiin tänään viimeksi vääntöä siitä, pitääkö takki laittaa vai ei... Meilkii on keltaista ja sinistä. Ja valkoista. Ja pinkkiä:).

  VastaaPoista
 5. Minä voin ostaa ne pienet. Tai ne taitaa kyllä olla meille vielä isoja. Jopa 116 riittää aina vaan joistakin vaatteista.

  Keltainen ja sininen ja valkoinen kelpaa siis meillekin. Mutta pinkki, ei ei, poika ei hyväksy sitä.

  VastaaPoista
 6. Jos mulla olis poika, niin tällaisia haluaisin hänelle.

  Eihän enää ensi viikolla tarvita toppahousuja? Tuleehan kevät? Po.P:n toppahousut 122 cm on lyhentyneet yhtäkkiä niin, että nilkat vilkkuu, enkä haluaisi ostaa seuraavaa kokoa viikoksi tai pariksi. Ensi talvena ne on kuitenkin jo taas liian pienet. Voi kun osais arvioida etukäteen tän venymisen, mutta kun meillä kasvetaan vuorotellen pituutta ja leveyttä eikä yhtään tasaisesti. Syötetäänkö me niille jotain outoa?

  VastaaPoista
 7. Milloin Luksun kesävaatteet tulevat huutikseen?:-)

  VastaaPoista
 8. Joo sama täällä just huomasin et meidän eskarilaisella ei ole paitoja - siis sellaisia jossa olis tarpeeksi pitkät hihat. Joten odottelen myös huutiskohteitasi ; )

  VastaaPoista
 9. Sanna, nuo on teille varmaan vähän turhan reiluja.. Meillä on pinkki toistaiseksi kelvannut, ihan vaan siskon kiusaksi;).

  Violette, ei toppahousuja enää tarvitse, ei ainakaan tämän viikon jälkeen. Uskon hartaasti.

  Ano ja Heli, ei saa painostaa. Ne ovat tuossa silityslaudan päällä projektina, mutta homma tuntuu niin toivottamalta. Niitä on paljon, kun lähes kaikki menee kiertoon. Pikkuhiljaa...

  VastaaPoista
 10. Meillä alkaa kaappi täyttyä tuosta koosta, 122 taidetaan skipata aika hyvin ainakin paitojen osalta. Täällä odotellaan kädet ojossa noita huutiskohteita:)

  Toi ilman ruokaa jättäminen ei ehkä tehoo, koska mä ihmettelen miten N kasvaa tota vauhtia vaikka on aika ruokarajoitteinen.

  VastaaPoista
 11. Katri, ai ei tehoa? Harmi, luulin löytäneeni hyvänkin säästämiskohteen "herra 26 lihapullaa yhdeltä istumalta" :lle.

  VastaaPoista