keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Broileria kreikkalaiseen tapaan

M’oon taas kokkaillut. Kokeilkaa tätä, ihan megahyvää. Ollaan syöty sitä jo kolmasti reilun viikon sisään. Kätevämmät tekevät itse, täyttävät broilerin fileen fetajuustohässäkällä.



Jotta en jäisi Annia huonommaksi, tein myös salaattia, kolmea sorttia.



En ole ostanut eilistä mättöä, kuvat otettu viikonloppuna.

4 kommenttia:

  1. Meidän viime lauantain ruuat oli samoissa rasioissa, eli et jää huonommaksi ;)

    VastaaPoista
  2. Tämä on just sellaista pikaruokaa, josta tykkään. Kiitti vinkistä, nyt tiedän, mitä meillä ensi viikolla syödään.

    VastaaPoista
  3. Ihan loistavat pöperöt :-)
    Näitä ohjeita pystyn minäkin toteuttamaan, jee!

    VastaaPoista
  4. Anni, jesh:)

    V, kannattaa oikeasti kokeilla, on tosi hyvää.

    Jassu, mun pöperöt on for dummies:)

    VastaaPoista