sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Olen taas viettänyt laatuaikaa itseni kanssa. Kaappeja siivotessa. Tiedän, joku neuroosi mulla on, mutta pystyn elämään asian kanssa. Toivottavasti tekin.

Luksun vaatteista muuta tärppi. Käytössä hyväksi havaittuja vetimiä.

Bossin bokserit. Nämä ovat oikeasti hyvät. Pysyneet kuosissaan pesusta toiseen. Toki tähän hintaan sopii odottaakin, mutta ei se hinta tai merkki mikään tae ole. Löytyy myös miesten koossa. Paita ei liity asiaan mitenkään.


Raidallinen Little Marc Jacobsin hiiripaita. Normiraitapaita, mutta laatu on normia parempaa.


Hestran hanskat. Nämä yksilötkin ovat talvimallistosta, mutta käytännössä välikausihanskat, ei näillä Suomen talvessa pärjää. Olleet käytössä yli vuoden, myös futistreeeneissä, ja erittäin ehjät edelleen. Tähän eivät muut merkit pysty.


Samoin aikaisemmin mainitsemani talvihanskat ovat olleet päivittäisessä käytössä koko talven. Eivät falskaa edelleenkään, eikä sormia ole kovista pakkasista huolimatta paleltanut kertaakaan. Ulkoisesti kuin uudet. Nämä ovat niin meidän juttu.

Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä, PoP:n softshell. Toimii aina vaan, vuodesta toiseen.Aivopesuni alkaa tuottamaan tulosta:).

22 kommenttia:

 1. Jep :)

  Tosin Bossin valkoiset vastaavat harmaantuvat todella nopeasti pesussa (tai en osaa pyykätä, mustille plussaa ;)

  Ja Hestrojen peukut eivät kestä maitohampaiden hyökkäystä (edes ne nahkaversiot), muuten loistavat!

  Ja eipä mulla muuta, tuli vaan mieleen...

  Laura V

  VastaaPoista
 2. Haa, mulla oli tänään samat oudot huvit, eli vaatekaapit saivat uuden kevätjärjestyksen (kaikkien muiden paitsi miehen.)
  Tein tilaa jenkkituliaisille, jotka kotiutuvat ensi viikonloppuna.

  VastaaPoista
 3. Laura V, valkoinen+lycra = harmaantuu pesuissa. Ei ole sun pyykkäystaidoista kiinni:) Maitohampaat ovat vaaralliset, ihan mille tahansa materiaalille;).

  Laura, tohon mäkin lähden mukaan. Tilaa tuliaisille. Enää puuttuu tuliaiset:).

  VastaaPoista
 4. Voi kun mäkin ehtisin kaapeille asti...
  Joo, kiitos aivopesusta, meille on viimeisen kahden viikon aikana ilmestynyt KOLME POPin soft shelliä. Ei tarvi enää huokailla - voit vaan taputtaa käsiä ja sanoa: "hyvä tanja, hyvin tehty";)

  VastaaPoista
 5. Onneksi ei ole hullareita ihan lähellä :D Ei tarvitse miettiä mitä kaikkea sitä ihminen tarvitseekaan.
  Popin kalsarit on meidän pop, mutta se kuviollisuus hiukan häiritsee. Tuota softshell-takkia ei olla kokeiltu, mutta hypistellyt olen ja joskus vielä raaskin ostaakin!

  VastaaPoista
 6. Nyt minun täytyy kyllä alkaa soittelemaan ne PoPit läpi ja etsimään meillekin ne softshellit. Pääkaupinkiseudulla ei ole enää meidän kokoa, mutta ehkä jossakin maakunnissa on...

  VastaaPoista
 7. Hei Nina, minuakin kiinnostaa Popin softshell mutta en osaa kuvitella miltä se näyttää päällä. Tanjan kuvissa se oli talvivaatteena mutta miten se toimii kevättakkina. Olisiko sinulla kuvia?

  Anonyymi vakkarilukija

  VastaaPoista
 8. Bossin kalsareita ei meidän tytöillä ole, mutta Marc Jacobsin hiiripaidat on todettu todella hyvälaatuisiksi, ja uudet Po.Pin takit odottaa sitä kuuluisaa kevättä. Mitäs sitä vaihtamaan hyviksi havaittuja.

  VastaaPoista
 9. Tanja, mulla on kämmenet ihan punaisina, kun olen taputellut niin kovasti:)

  Katja, onni teille:). Jos jossain siihen Pop:n törmäät vaikka käytettynä, niin suosittelen.

  Sanna, kyllä mä lämpimästi suosittelen. Tuo Popin versio ei ole kovin montaa vuotts vanha keksintö, mutta meillä on Inka kulkenut Peakin vastaavalla vuosikausia.

  Ano, joo mä yritän kaivaa. Editoin tähän postaukseen.

  Vee, nimenomaan. Ei se vaihtamalla parane;).

  VastaaPoista
 10. Järjestelypuuhat ovat mulla etenkin dagen efter -päivien puuhaa. Jotenkin sitä huonoa omatuntoa yrittää parannella. Samalla saa raivattua tilaa ja tekee löytöjä. Koskahan sitä oppisi sen metodin, että ennenkuin uutta voi tulla, jotain vanhaa pitää lähteä?

  VastaaPoista
 11. Täällä tuo siivous on vasta suunnitteluasteella tai oon mä saanut lasten kaapit siivottua, mutta oma kaappi on masentava. Ehkä mä innostun.

  Mun on pitänyt kanssa hankkia jo ties kuinka kauan tuo Softsell Nikelle kun itselläni sellainen on. Jos mä joskus saisin aikaiseksi, vaikka ensi syksynä:)
  Ja kiitos tosta Bossin bokserivinkistä, pitääkin testata jos sopivat sattuvat eteen.

  VastaaPoista
 12. Ano, ihan sama kevättäkki on kyseessä, mä vain siis olen pessyt jo kaikki talven pois, joten meillä mennään välikaudella (keväällä) ja alla fleece. Vai tarkoititko, että asustus oli talvinen:)?

  VastaaPoista
 13. Kivakiva juuri tällaisia postauksia tarvitaan. Ongelma on nyt vaan se, että seuraavaski poika kasvaa pois 146 cm vaatteista ja silloin voi heittää hyvästit POP:lle.

  Mitä tilalle ja sellaista, että kestää kaksi poikaa (okei, voi olla liikaa vaadittu eli riittää että kestää yhden pojan).

  VastaaPoista
 14. Softshell on hyvä. Itse tykkään Haglöfsistä ja Peakistä. Housuissakin.

  Jopa yhden kaksikirjaimisen ruotsalaisketjun versio on käypä. Pyrstölleni meinasin lentää kun upouudet 134-170 cm takit olivat -50% alessa. Hintaa jäi vain 14.95! Ihan pakkohan oli kokeilla. Tuolla rahalla ei saa edes lounas-sushia!

  Ja mitä ihmettä mä tein koko kaupassa niin sitä voi kysyä... kuljin uusin kuvastokädessä, mietin mitä kaikki merkinnät tarkoittivat, kyselin myyjitä ja kävelin kassin kanssa pois= yritin miellyttää lapsiani, Joskus niinkin. Eikä muuten maksanut paljon ;)

  VastaaPoista
 15. Tickler, mulla on niin harvoin dagen efter, että kaapit olisivat kaaoksessa, jos niihin kertoihin homman jättäisin;) Enkä kyllä pääse edes sängystä ylös niinä päivinä, saati, että kaappeja kolaisin...:)

  Katri, ensi syksy on oikein hyvä aika:)

  Tanja, anosta en tiedä, mutta mä ymmärsin kommentin niin, että asustus on talvinen. Ano, ehkä oikoo meidän käsitykset;).

  Venny, seuraavaksi suuntaat urheilukauppoihin. Esim. Peak, IcePeak ja se Stadiumin merkki (mitä en just nyt muista) tekevät vastaavia. FiveSeasons ja Cross kannattaa myös tsekata. Kaksi poikaa voi olla liikaa vaadittu:)

  Viidenaiti, mä en ole sitten viime syksyn käynyt, mutta täytyy pitää mielessä.

  VastaaPoista
 16. Mun on ihan pakko kysyä, kun kaikki puhuu softshellistä :D
  Koska te pidätte niitä? Kelillä kun kelillä?
  Olen ostamassa pojulle kevättakkia eskariin, eikä silmää hivelevää yksilöä ole vielä löytynyt. Just noi softshellit on ainoat "hienot" ;)
  Pärjäisköhän sillä nyt, kun ohuempia vk-takkeja kyllä löytyy....

  VastaaPoista
 17. Ja mun on ihan pakko tunkea tänne vastaamaan;) Meillä tällä hetkellä soft shellit ainoita takkeja, eli kelillä kuin kelillä. Mulle POPin myyjä sanoi, että ovat muuten yhtä vedenpitviä kuin esim. ne peruskuoret, mutta näissä ei saumoja ole teipattu. Meillä kyllä viime päivinä noilla uitu ties missä ja kaikki ihan kuivana koko ajan. Suosittelen:)!

  VastaaPoista
 18. Meillä käytetään keväisin ja syksyisin silloin, kun ei toppaa käytetä. Kesällä harvemmin, mutta silloin harvemmin takkia lainkaan (kesäsateeseen tai tuuleen on vuoriton kuoritakki). Eli meillä korvaa täysin perinteiset vk-takit. Meillä on erikseen vk-takit, mutta ne jäävät käyttämättä, en edes osaa sanoa, miksi ostan niitä perinteisiä vk-takkeja. Inka siirtyi tänään (+5 astetta) softshelliin ja jatkaa sillä niin kauan kuin takkia tarvitsee (toki silla on muitakin takkeja). Luksulla nyt Ticketin kumipuku, mutta heti kun pahin kura häviää, niin siirtyy softshelliin ja jatkaa sillä ensi talven toppaan asti. Noin kärjistettynä.

  Softshellistä tykkään, koska se on malliltaan slimmimpi kuin vk-takit ja mustana mielestäni stailimpi muutenkin. Ja materiaali kestää paremmin (kun tuollaisesta pienehköstä pojasta puhutaan;).

  VastaaPoista
 19. Tuo Hestran "vk-malli" on muuten softshellia, kämmenpuolella nahkavahvikkeet.

  Jos joku on bongannut jossain kyseisiä hanskoja nyt, niin lukijani olisivat kiitollisia tiedosta:)

  VastaaPoista
 20. Hestroja oli ainakin Jumbon Intersportissa. Lähinnä kokoa 5, joka oli meille juuri sopiva. Meille tuli siis sellaiset. Onpa nyt ainakin yhdet ehjät hanskat, kun syksyn jäljiltä löytyi vain puhki kulutettuja Reimatec-hanskoja.

  Ja PoPin softshellitkin löytyi. Aina niitä putkahtelee jostakin laatikoiden pohjalta, kun nyt niitä taas oli vaikka joku hetki sitten kaikki oli myyty.

  Me happy ;)

  VastaaPoista
 21. Hei,
  mitenköhän noi koot menevät hanksoissa? :)

  VastaaPoista