maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kun mitta tulee täyteen…

…reikiintyneistä ulkohousuista (postaus alla), niin kannattaa turvautua itseliimautuviin korjauspaikkoihin. Paikkoja voi leikata sopivan kokoiseksi ja liimata vaan paikoilleen. Ovat vesitiiviitä.Ja jos oikein viisas on, niin laittaa ne paikat paikoilleen ennen käyttöönottoa, siis ennen kuin niitä ensimmäisiäkään reikiä ehtii tulla. Eihän se kovin kauniin näköistä ole, erityisesti poikien housujen muotoon ommelluissa polvissa, mutta mitä väliä sillä on.

12 kommenttia:

 1. Hih, meillä on ollut viikonlopuna ihan samat puuhat:) Meillä T2H:n plain rainit kestivät isommilla lapsilla ehjinä kokonaisen viikon, vähän paremmin kuin teillä:)

  VastaaPoista
 2. Tällä menee myös hanskat näppärästi kasaan. Housun lahkeita on lyhennetty.

  Tuohon aikaisempaan postaukseen viitaten; tämän nylonin yhdistäminen eilisiin tapahtumiin: mikä on se vesitiivis paikka populismille?

  Asiat voi aina tehdä paremmin ja joskus siihen tarvitaan todellinen pakko, ennen kuin tehdään. Noin positiivisesti...

  VastaaPoista
 3. No just, että ihan kaksi päivää kesti ne byysat. Eli siis eipä tarvitse vieläkään alkaa purkamaan sitä omaa Reima-boikottia.

  VastaaPoista
 4. Loistavaa, kiitos infosta, en tiennyt että tällaisia on olemassakaan!

  Meillä näillä ei kyllä ole käyttöä ipanlle vaan miehelle :D

  VastaaPoista
 5. Mulla tuli viime keväänä täyteen. Yhtiäkään Reimatec, Ticketin ym housuja en enää 5 ja 8veelle osta. Reiman varsinkin on heti kättelyssä rikki.

  Mä ostin sitten Prismasta Ciraf housuja, ja niillä mennään tääkin kevät. Ei ole mitään kosteussuojattuja että lätäköissä voi istua.
  Eikä oo mennyt ihme kyllä rikki?!

  VastaaPoista
 6. Meilläkin nämä paikat on ompelulaatikon (ai minkä?) vakiokamaa, pitää olla monessa värissä. Loistava tuote.

  Ja vähän samoja mietteitä kun Sokrutinilla, Ticket ei kestä meidän käytössä, Reimaa en ole koskaan kokeillut. Meillä Oliver vetää tämän kevään Lindexin ulkohousuissa, ei harmita niin paljon jos ja kun menee heti rikki.

  PO.P:n kamat on kyllä kestäneet. En vaan viitsinyt ostaa kevääksi uusia housuja kun ne jäi lyhyeksi syksyltä mutta takki menee vielä.

  VastaaPoista
 7. meillä tämä tuote myös vakiokamaa. esikoinen sai 3,5 vuotiaana useammat housut/haalarit kertakäytöllä polvista rikki (silloin potkulautavaihe oli kiihkeimmillään). nyt 5,5 vuotiaana näyttää ko. vaihe toistuvan, kun talven jälkeen pääsi fillaroimaan ja ilman apupyöriä kaatumisetkin näyttää kuuluvan asiaan (mitä mageemmin sen parempi). ja äiti kiittelee! kun nyt ei vaan kovin pahasti satuttais itseään...

  VastaaPoista
 8. Parhaaksi on osoittautunut Duck-teippi. Löytyy useissa väreissä pysyy missä vaan, ei tarvitse ommella ja lapsi osaa itsekin korjata housunsa :)

  Huono fiilis täälläkin. Yritin selvittää lapsilla- jotain samaa kuin tsunami, terroriteko tms. synttäripäivänä. Mitään ei voi eikä oikein tee mieli juhlia :(

  VastaaPoista
 9. Viiden äidin kanssa samoilla linjoilla.. Kehtaan tunnustaa, että paikkasin poikani talvihousujen polvet kevättalvesta ilmastointiteipillä. En enää jaksanut näitä viimeistään pesussa irtoavia itseliimautuvia paikkakankaita.

  Kaukaa katsottuna tuo ilmastointiteippi näytti heijastimelta. Tai ainakin toivoin niin..

  Vaalitulos oli tosiaan juttu sinänsä.

  VastaaPoista
 10. ja pitää vielä lisätä, että teippi pysyi paikallaan loistavasti. Lisäsin vain uuden kerroksen, kun ensimmäinen alkoi kulua. Vedenpitävyyskin oli loistavaa, kertaakaan ei ollut pojalla polvet märkäni.

  VastaaPoista
 11. Samaa tavaraa käytössä täälläkin. Ihmeesti housut sitten kestävät kun saavat sen ekan paikan!

  VastaaPoista
 12. Jep, pikaisesti: Meillä on tuo S.O.O pysynyt pesusta pesuun. En saa sitä irti vaikka haluaisin;) Mutta jeesusteippi on kieltämättä monikäyttösempää. Laitetaan muistiin:)

  VastaaPoista