tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kerta kiellon päälle

Jotta ei aihe kesken loppuisi: Helly Hansenin ulkohousut. Valmiiksi vahvikkeet polvissa. Katsellaan ja ihmetellään. Ja tänne raportoidaan.6-vuotias on sitä mieltä, että kyseessä on pikkulasten housut. Lahkeensuissa lenksut ja kuminauhat. Lenksut saa onneksi pois.


Ja samainen 6-vuotias lohdutti tänään äitiään: ” Älä äiti enää niistä persuista välitä, eihän ne saaneet edes kahtakymmentä pistettä.”  Pistettä:).

8 kommenttia:

 1. Ihana Luksu ja tuo viimeinen kommentti on kyllä mainio:) Totuus tulee lasten suusta.

  Mulla on Hellyn kuoritakki ja on ainakin mun käytössä kestänyt tosi hyvin jo pari vuotta. Pidetään peukut pystyssä, että nuo pöksyt kestää.

  VastaaPoista
 2. Toivotaan että Hellyt kestää. ainakin ne on harjoitellut pitkään tota vaatteiden tekemistä...

  Ja voi Luksua, aina yhtä ihana:)!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tosian Reima-testistä :)
  pomppu lopetti nyt ulkkareiden käytön ja IHME, on ollut joka päivä ihan "siisti" kun on tullut kotiin. Onkohan siitä tullut nyt oikeasti "iso-poika" :)
  Hellyistä ei mitään kokemusta, meillä on yhdet Everestit sadehousuiksi muttei ole vielä käytetty.

  VastaaPoista
 4. Katri, näinhän se on, mitä sitä vanhoja uutisia enää murehtimaan. Mulla on HH:n purjehdusasu ja hyvin on kestänyt, kulutus ei kyllä ole ihan samaa kuin L:lla.

  Tanja, joo, se näkee nuo asiat niin positiivisesti. Siskonsa jo nälvi, ettei ne mitään pisteitä ole. "No mistä mä voisin tietää, en mä osaa lukea", totesi pieni.

  Anana, meilläkin siirrytään farkkuihin heti kun pk:n piha kuivuu, kestävät paljon paremmin. Ja Pompusta on tullut selvästi iso poika:).

  VastaaPoista
 5. Oliko näitä mistä koosta alkaen?

  VastaaPoista
 6. Mari, oli ainakin koosta 116 cm alkaen. Muistaakseni? Kai?:)
  Nina

  VastaaPoista
 7. Heissan!
  Mistähän näitä Hellyn vaatteita löytyy junnuille? :)

  VastaaPoista
 8. Meidän housut on ostettu Ruotsista, siellä on aika paljon paremmat valikoimat. Stockalta löytyy noita samoja housuja ja sellaisia raidallisia takkeja.

  Ja Mari, on niitä ainakin koosta 104 alkaen. Vaan eihän niitä enää tarvitse, kesä on ihan kulman takana:)

  VastaaPoista