sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Jielde (& chiconomy buy)

Jielden klassikkolamppuja saa nykyään Suomestakin (kyllä se kestikin). Inkan työpöydälle sopisi kuin nenä päähän. Tytön huoneessa on yksi Tuplakupla ja Jielde sopisi muodoiltaan seuraksi. Värejä löytyy kiitettävän paljon, meille ehdottomasti tuo kromi.Ikeasta saa samanoloisen jonkin verran (tai aika paljonkin) halvemmalla.

10 kommenttia:

 1. Hieno! Vvoisin ottaa miehen työpöydälle vaikka ihan ton ikea-version, jotta saisin meidän yöpöydän lampun takaisin oikealle paikalleen...

  VastaaPoista
 2. Upeita molemmat! Ja googlettamattakin arvaan, että tuo Ikean olisi TOSI paljon edullisempi :-)

  VastaaPoista
 3. Arvaa mitä, just eilen katsoin samoja valaisimia Vepsäläisellä! Esillä oli värillisiä ja myös jalkalamppuja, mutta kromista en nähnyt. Alunperin olin ajatellut valkoista, jota ei myöskään ollut siellä. Ajattelin sitä jalkalamppuna meidän seiska veen huoneeseen, ja onneksi hänkin ihastui ajatukseen, samoin pikkusisko, miehestä puhumattakaan. Nyt mä nyysin sun postausaiheen, koska sä taas ehdit just mua ennen!:)

  VastaaPoista
 4. I-A, se Ikean versio on tosi kiva. Parilla mun kaverilla on se.
  Jassu, tosi ja tosi, kaikki on niin suhteellista;)
  Kaikin mokomin V.

  VastaaPoista
 5. Miksi ihmeessä tuo näyttää musta niin kivalta - vaikka tuo Ikeankin versio - vaikka siinä ei ole edes pitsiä? :D Ikean versio näkyi ainakin olevan tosi econ... anteeksi chiconomy, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 6. Siisti! Meiltä uupuu muutama pöytävalaisin. Molemmista Luceplanin fortebraccioista on hajonnut mekanismit. Nuokahtavat pöydälle. Bestliten säädettävä oli mielessä. Pitää varmaan tsekata livena Jielde.

  Onnea tällekin vuodelle. On se vaan niin piristävän kupliva tämä sun blogi :) Keep up the good work.

  VastaaPoista
 7. Hyvää Uutta Vuotta!

  Katselin viime kesänä tuota Jieldeä jätti/lattiaversiona Köpiksessä ja jo silloin päätin että se tulee meidän stugaan, kunhan ensin valmistuu.
  Pidän designia ehkä hieman liian romanttisena/retrona normaaliin makuuni nähden, mutta jos kaikki muu pidetään simppelinä, niin ei haittaa(ja onhan meillä kotona läpinäkyvä Kartellin Bourgie'kin ja se jos jokin on romanttinen...).

  VastaaPoista
 8. Molemmat versiot kävisivät meidän työpöydälle. Kiitos jälleen vinkistä, mä olen ihan urpo näiden designlamppujen kanssa, hyvä kun täällä oppii aina uutta!

  VastaaPoista
 9. Ihana lamppu, retrofiilis, mutta tollainen retro menee, 50-luku mulle tulee mieleen. Ambientdirectissa voi varmaan tilata?

  Gloria, Kartellin Bourgie on tottakai romanttinen, semmoinen supernaisellinen, mutta ihana ( ja juu nimenomaan kirkkaana)!

  Viimeinen ostokseni oli Taket yöpöydille.

  F

  VastaaPoista
 10. Ambientessa on muuten tarjouksessa Tolomeon vst,
  vähän kuitenkin pelkistetympi. Jos jotain kiinnostaa... On laadukas ja klassikko.
  Kts
  http://www.ambientedirect.com/en/artemide-tolomeo-micro-chrom.html

  Finette

  VastaaPoista