tiistai 12. tammikuuta 2010

Diesel Lifestyle

Diesel on lanseerannut oman Home malliston. Mallistosta löytyy tekstiilejä, huonekaluja ja valaisimia. Ihan Dieselin näköisiä, ei ehkä meille mutta jollekin vähän nuoremmalle. Tai rockimmalle.

Jälleenmyyjistä tai hinnoista en osaa sanoa, mutta luulisin, että näitä Suomestakin löytyy. Ainakin kotimaisissa sisustuslehdissä on asiaa mainostettu jo syksystä asti.Lisää kuvia Dieselin sivuilta.

12 kommenttia:

 1. Valaisin ja pyyhkeet ovat kivoja, muuten ei sovi meille :)

  VastaaPoista
 2. Ei kyllä ole yhtään meidän näköisiä. Mut kiva ett jokaiselle löytyy jotakin =)

  VastaaPoista
 3. Sohva näyttää mahtavalta! Olen juuri manannut meidän yläkerran sohvaa ja toihan olisi sinne täydellinen! Tekstiilejä voisin myös kuvitella meille - ehkä...

  VastaaPoista
 4. Sohva sopisi meille lasten valtakunnan aulaan, sitähän meillä ei ole joten jääköön kauppaan.

  Pyyhkeet ois hyviä käsipyyhkeitä. Kasvoja kuivatessa kannattaa olla varovainen ettei niitit revi poskipäitä auki.Mukavasti varmaan metalli hakkaa pesukoneessa.

  Roudarin kaapistakin tykkään mutta kaikesta huutaa 15-20 vuotias kundi ja sitäkään meillä ei oo.Mutta jos meillä olis teinipoika niin sisustustyyli vois hyvin olla tämä.

  VastaaPoista
 5. Rock-tyylin shabby chic, joka näyttää kuvassa kivalle, mutta luulen että luonnossa olisin tuskissani, kun näyttää jotenkin epäsiistiltä (näin aina ajattelin niistä valkoisista tanskalaissisustuskuvistakin, joissa maali lohkeilee, teräs on ruostunutta ja kaikki kankaat rypyssä...).
  Eilen sulattelin Day Birger et Mikkelsenin uudehkoa Home collectionia netissä, joitakin kivoja juttuja mutta ehkä romanttisen Riviera Maison-tyylin diggareille enemmän, vaikka Day on sitä vielä enemmän sellaista "kalliimpaa Indiska-tyyliä" ulkonäöllisesti, KWIM?

  VastaaPoista
 6. Tuo lamppu on kovin trendikäs, usealta konservatiivisemmaltakin valmistajalta löytyy vastaavia lamppuja.

  Tyttötiimi, ihan totta tuon pyyhkeen suhteen. Toisaalta sitä voisi käyttää ihon syväkuorintaan;)

  Gloria, joo, sama fiilis tuli Daysta (ja sekin oli postaussuunnitelmissa).

  VastaaPoista
 7. Toi sohva on ihana!
  Mä haluun ehk tollasen, me tarvittais kyllä uus mut just sitä oikeeta ei oo viel tullu vastaan. Kiitos vinkistä ;)
  Vielä kun joku tulee kertomaan että mistä ;)

  VastaaPoista
 8. Vastaan itselleni, ehkä Zazasta.

  VastaaPoista
 9. Nina ja Anana - mä jäin vielä koukkuun tohon sohvaan - oliko niitä Zazassa? Dieselin sivuilta kerrottiin, että Suomen jälleenmyyjä on Mansku?? (os. Mannerheimintie 2), mutta Google ei tuntenut koko Manskua.. Eli siis.. Onko korviinne tai matkan varrelle näitä osunut..?

  VastaaPoista
 10. En ehtinyt sinne Zazaan vaikka Ananalle lupailinkin, sori.

  Tanja, Mansku 2:ssa on Diesel Store, mutta en usko, että siellä huonekaluja myydään. Ohi kuljen usein eli selvittelen asiaa asap.

  Palaan paremmalla ajalla;)

  Nina

  VastaaPoista
 11. Niin ja Tanja, se Agenda: mulla ei ole vertailukohtaa niistä kalenterin irtosivuista mutta väittäisin, että normisivut menee agendaan, koko ainakin stemmaa silmämääräisesti.
  Nina

  VastaaPoista
 12. Nina, iso kiitos vaivannäöstäsi, kun olet vastaillut mun ongelmiin! Tajusin Agendankin kohdalla, että ehkä sen sijaan, että vaivaan sua, voisi ihan itse vaikka soittaa Fabiankadulle (vaimissäsemulberrynytoli..)
  Mutta siis kiitos anyway!

  VastaaPoista