sunnuntai 17. tammikuuta 2010

HAYTanskalainen (yllättäen) Hay on sisustuslehtiä lukeville paremmin tunnettu pystynaulakoistaan ja pikkupöydistään. On niillä muutakin, oikeasti hyödyllistä.

Mä löysin sattumalta, Formverkistä, aivan mahtavan hienot henkarit. Siis vaateripustimet. Mustat. Pinta on käsitelty niin, että neuleet eivät luiskahda pois paikoiltaan. Mikään ei ole ärsyttävämpää (no oikeasti monikin asia on) kuin henkareista pois tippuvat vaatteet. Nyt pysyy. Ajattelin jakaa ilosanomaa muillekin.


BTW, Formverk on Zazan ohella mun lempparikauppa mitä kodin kamoihin tulee. Sieltä löytyy vaikka mitä tavaraa, joita ilman en pysty elämään. Yleensä sisään mennessä en tajua mitä kaikkea elämästäni puuttuu.

5 kommenttia:

 1. OIKEASTIKO ne neuleet pysyvät noissa?! Mä olen myös niin tuskastunut jatkuvasti lattialle tippuviin vaatteisiin ja säilytänkin kaikki neulevaatteet nykyisin kaapissa viikattuna.

  Arkipäivän loistaa designia,jos oikeasti toimii!!

  ps. Mä odottelen sitä sun kosmetiikka-bloggaustasi =D jos saa niinkuin bloggaustoiveita esittää, kiiitoos..

  VastaaPoista
 2. Mehän pyöritään ihan samoilla sivustoilla:) Olen tällä viikoilla aika tarkkaankin tutkaillut HAYn tuotteita, mutta henkareita en huomannut. Näähän on ihan loistavia, ja vielä hyvännäköisiäkin. Tänk juu.

  VastaaPoista
 3. Oikeasti pysyy. Ei saa ainakaan ääneen epäillä, muuten ne loukkaantuu ja tiputtaa kaikki.

  Joo Aamunkukka, tulossa on, kunhan ehdin.

  Violette, ole oikein hyvä;)

  VastaaPoista
 4. Muutamalle tuommoiselle henkarille olis kyllä käyttöä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja kumarrus, tuollaisia olen kaivannut.

  VastaaPoista