Kotimaiset mansikat.
Mutta ovat niin paljon parempia kuin espanjalaiset serkkunsa.
Kohtahan tämäkin tilanne korjaantuu. Siis tuon hinnan osalta.
Onko teillä vinkata hyvää mansikkamascarpone -reseptiä?
Googlettamalla löytyi useampi resepti, joiden
mukaan vatkattuun kermaa lisätään
vain mascarponea ja sokeria +vaniliinisokeria.
Onko se tosiaan noin yksinkertaista? Kuulostaa epäilyttävän helpolta...
Kerrankin hyvää on helppo valmistaa. Tuohon reseptilistaan voisi lisätä vielä Limoncellon -tai sitten sen voi juoda lasista :)
VastaaPoistaEn ole vielä kokeillut, pohdin kuumeisesti mikä koira siihen on haudattuna. Kuulostaa liian iisiltä:)
PoistaHei!
VastaaPoistaOlenkohan koskaan kommentoinut teksteihisi mitään? Jos en ole, pahoittelen. Seuraan kuitenkin blogiasi aktiivisesti. Tai jälkijunassa aktiivisesti, kuten tänään.
Kokeile ihmeessä näin (viinimarjan tilalla voisi kesällä mennä mansikatkin):
http://siruja.blogspot.fi/2012/05/vanilja-mascarpone-tuorejuustokakku.html
Mukavaa kesän jatkoa!
Kiitti vinkistä, täytyy kokeilla (tai laittaa tytär kokeilemaan:)
PoistaSamoin!