sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Maksaa mansikoita


Kotimaiset mansikat.
Mutta ovat niin paljon parempia kuin espanjalaiset serkkunsa.
Kohtahan tämäkin tilanne korjaantuu. Siis tuon hinnan osalta.

Onko teillä vinkata hyvää mansikkamascarpone -reseptiä?
Googlettamalla löytyi useampi resepti, joiden
 mukaan vatkattuun kermaa lisätään
vain mascarponea ja sokeria +vaniliinisokeria.
Onko se tosiaan noin yksinkertaista? Kuulostaa epäilyttävän helpolta...

4 kommenttia:

  1. Kerrankin hyvää on helppo valmistaa. Tuohon reseptilistaan voisi lisätä vielä Limoncellon -tai sitten sen voi juoda lasista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä kokeillut, pohdin kuumeisesti mikä koira siihen on haudattuna. Kuulostaa liian iisiltä:)

      Poista
  2. Hei!
    Olenkohan koskaan kommentoinut teksteihisi mitään? Jos en ole, pahoittelen. Seuraan kuitenkin blogiasi aktiivisesti. Tai jälkijunassa aktiivisesti, kuten tänään.
    Kokeile ihmeessä näin (viinimarjan tilalla voisi kesällä mennä mansikatkin):
    http://siruja.blogspot.fi/2012/05/vanilja-mascarpone-tuorejuustokakku.html

    Mukavaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, täytyy kokeilla (tai laittaa tytär kokeilemaan:)

      Samoin!

      Poista