keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Tyhjät kukkaruukut


Meillä on Lechuzan altakastelevia kukkaruukkuja. Olen niistä postannut jo pari vuotta sitten. Tosi näppäriä vekottimia, niissä pysyy vallan rehutkin elossa. Jos muistaa täyttää sitä säiliötä. Aina ei voi muistaa.En ole voinut istuttaa niihin uusia kasveja, koska en ole löytänyt mistään vulkaanista kiviainesta. Ohjeessa lukee, että sinne pitää laittaa Lechuza-Pon raetta (eli siis vulkaanista kiviainesta). No eihän sitä missään myydä. Olen siis neuvottomana ihmetellyt, että mitäs nyt? Joku väitti mulle, että sama se on mitä kiviä sinne laittaa. No eihän se nyt tietenkään ole sama, sinne pitää ohjeen mukaan laittaa Lechuza-Pon raetta.

Tein mitä näissä tilanteissa tehdään: painelin Stockan tätien pakeille, he kyllä tietävät miten ongelmat ratkeavat. Väittivät, että siihen käy muukin kuin Lechuza-Pon rae.  Joku oli oikeassa.

Nyt puuttuu enää rehut, olisiko ideoita kivojen kasvien suhteen? Joku vähän erikoisempikin käy. Saisivat olla aika isoja, nuo ruukutkin ovat aika isoja.

2 kommenttia:

 1. Mulla olis ollut raetta, olisit vain kysynyt:). En tuhlannut kaikkea ulkoruukkuihin syksyllä;). Mutta joo, kai se on aika sama mitä sinne laittaa. Onneksi kysyit asiantuntijoilta. Mulle aina nauretaan kun vannon Stockan nimeen - hyvä että joku muukin.

  Meillä ei ole ensimmäsitäkää viherkasvia. Musta ne on TOSI harvoin kauniita. Olen tosin varma, että sä löydät jonkun kauniin ja tyylikkään - voin sitten apinoida. Rahapuut on musta kivoja, mutta ehkä turhan pieniä noihin ruukkuihin;)?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että ne salaa naureskelee mulle, kun kyselen milloin mitäkin viisasta:)

   Mä haluan viherkasvin, tai monta. En vaan tiedä mitä... Jonkun mageen.

   Poista