tiistai 6. maaliskuuta 2012

Sinivalkoinen suora
Tämä trio toimii, aina vaan.

Hairahdun välillä muihin mutta aina näihin palaan.

Oikeasti haluaisin käyttää näitä, mutta hinta "hieman" kirpaisee.

11 kommenttia:

 1. No kappas, kosmetiikat mielessä täälläkin! :-)
  Mä olen ehkä universumin huonoin rasvaamaan kroppaani... Tulen varmaan vanhana (=muutaman vuoden päästä?) näyttämään tosi hemaisevalta käpristyneessä nahassani.

  Noitakaan en ole koskaan siis kokeillut. Mulla on kotona suihkusaippuana Eucerinin suihkuöljy ja hotelleissa mikä tahansa kauhea ylihajustettu saippua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin:) Mä olen ollut aika säntillinen vartalonhoitaja parikymppisestä asti. En tiedä onko siitä ollut mitään apua, ehkä mun vartalon iho on ikäisekseen hyvässä kunnossa (selluliittiahan tuo ei estä, mutta muuten...).

   Veikkaisin, että tuo on yksi suosituimmista sarjoista, ainakin omassa kaveripiirissä tuntuu olevan kovin käytetty.

   Poista
 2. Tää haaveilee kanssa La Merin voiteista, mutta hinta on pakottanut jättämään ne vielä tiskille:( Järkyn hintaisia, onkohan ne oikeasti hintansa arvoisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on joskus ollut sitä vartalovoidetta. Olihan se hyvää, mutta ei ehkä niin hyvää, että siitä noin paljon maksaisi.

   Poista
 3. komppaan jassua. Vartalo jää täälläkin vaille hoitoa. Tulen tänne opiskelemaan parhaat tuotteet kun katastrofi iskee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule vaan. Viisaammat kylläkin vannovat ennaltaehkäisyn nimeen:)

   Poista
 4. Mun ehdoton lemppari on kanssa Biothermin jo vuosia sitten lopetettu suihkugeeli, hamstrasin sità pullokaupalla kun sain tietàà ettà sarja loppui. Pullo on sininen ja tuoksu taivaallinen, Thermal.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se lopetettu? Mulla on sitä yksi puteli, sellainen matkakokoinen, olen pantannut sitä pahan päivän varalle. Kuinkahan vanha se mahtaa olla...

   Poista
  2. Joo mulla oli kanssa niità matkakokoja! Sellaisen mà alunperin ostinkin ja sitten niità isoja. Ei kai suihkugeeli juuri miksikààn mene, voiteet ja vartalomaidot on eri juttu ...

   Poista
 5. Arvaa mitä löysin tänään!! Rovaniemen Stockmann Beautystä 100 ml:n putkiloita. Ostin kaikki 4, jotka oli jäljellä. Häpihäpihäpiiiiiiii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onnea! Onko Roi:ssa Stockmann Beauty? Pitäisi käydä vähän useammin:))

   Poista