tiistai 17. maaliskuuta 2009

Ver de Terre

Kaivelin Luksun vaatekaappeja ja kas, mitä sieltä löytyikään. Sadeasuja. Monta. Tässä Ver de Terrea. Merkkihän on siis Ticketin "esi-isä", minä tykkään VDT:stä enemmän, tasalaatuisempaa, ainakin meidän kokemuksesta. Ja mitoituksissa enemmän tolkkua;)
VDT esittelee kotisivuillaan polleana talven 08/09 mallistoa:(

P.S Jos mulla olisi pieni tyttö niin sillä voisi olla tämä takki. (kuva Sisukas)

5 kommenttia:

 1. Meillä on kokemusta vasta yhdestä rainsetistä, johon olin kyllä tosi tyytyväinen.

  Sivujen päivittämättömyyttä ihmettelen minäkin.

  VastaaPoista
 2. Osaatko kertoa Ver de Terren mitoista, reilua vai vastaavatko kokoaan? Meillä on vanhimmalla ollut VdT käytössä aikaa sitten ja mitoitukset (ja materiaalit) tuntuvat muuttuvan aina. Jos mimmit ovat nyt 98-100cm niin otanko heille kokoa 3 vai 4? Onko noissa teidän vihreissä ja oransseissa takeissa vyötäröllä kiristysnauhaa sisäpuolella?

  Tuosta tyttöjen takista, viime vuonna pidin sitä liian kalliina kun takkeja oli muitakin, mutta tänä vuonna siihen taidan sortua vaikkei hinta olekaan laskenut...

  Julis

  VastaaPoista
 3. Julis, minusta takit eivät ole mitenkään reiluja mitoitukseltaan. Meillä jäi talvitakki kokoa 6 pieneksi jo alkutalvesta (Lukas siirtyi kokoon 122 cm). Tuo kuvan harmaa on myös kokoa 6 ja siinä ja siinä meneekö nyt keväällä.

  Mä ehkä ottaisin tytöille koon 4 elleivät ole poikkeuksellisen sirorakenteisia.

  Noissa sadeasun takeissa on muistaakseni kiristysnauha, vihreä on v. 2007 mallistoa ja oranssi v. 2008, ja mitoitus on sama. Nuo sadeasut on reilumpia kuin irtotakit.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nina,

  Vielä kyselen noista sadeasuista, onko ne kuinka reiluja -onko teillä käytössä kokoa pienempi kuin muuten? Olisikohan koko 3 meille sopiva sitten?

  Julis ja tytöt, joiden mielestä kevät saisi jo tulla kun talvikamat alkaa hajota :)

  VastaaPoista
 5. Julis, minusta nekin vastaavat aika hyvin kokoaan. Sadeasut ovat mielestäni kaikilla merkeillä reilumpia. Vdt:n sadeasut ovat kuitenkin mittasuhteiltaan fiksummat kuin Ticketin vastaavat, sekä pituus- että leveyssuunnassa.

  Noissa Vdt:n sadeseteissä on kuminauhat lahkeensuissa joten ei haittaa vaikka ovat hieman isot, ja haalarimallisten housujen vyötäröllä on kiristysnapit. Äh, en uskalla sanoa kumpi koko olisi parempi. Keltaisen ketun sivuilla taitaa olla mitat, käy kurkkaamassa sieltä, tai sovittamassa tyttöjen kanssa esim Seimissa.

  Sori, tästä nyt ei hullua hurskaammaksi tullut.

  VastaaPoista