torstai 12. maaliskuuta 2009

PO.P

En ole mikään retron suuri ystävä mutta POP:lla on jotain mitä en vaihda: välikausivaatteet, softshelltakit ja alus-/yöasut.

Ostin Luksulle Popin housut ja takin kevääksi. Tämä setti on hyväksi jo useana vuonna havaittu. Vihreä tuli tänäkin vuonna, harmikseni viime vuoden vihreä oli sävyllään kauniimpi.


Pyjama&alushousut, kovin retrohenkiset mutta ei haittaa:)

Popilla oli uutena mallistossa hupullinen softshelltakki, harmi, että meillä on jo huputon versio sekä VDT:n vastaava tuulenpitävä fleecetakki.

Vinkki: e-butik aukeaa ensi maanantaina. Tarina ei kerro toimittavatko Suomeen (lue: allekirjoittanut ei jaksanut tietoa etsiä).

7 kommenttia:

 1. Tuota nettikauppaa olen odottanutkin,loistavaa!
  Onhan se kumma, jos eivät tänne toimittaisi. Katsotaan ja odotellaan!

  ps. Jumbon pyöreillä päivillä on muuten heidän myymälässään sisävaate tarjouksena; ota kolme, maksa kaksi.
  Itse en vaan ehdi millään sinne, joten todella odotan tuota maanantaita ;-)

  VastaaPoista
 2. Minunkin on pitänyt ehtiä PO.P:lle, ajattelin tuota samaa asua punaisena - kas kummaa:)Mulla on pari kuponkia, millä saisin alennusta, kunhan vaan saan itseni raahattua PO.P:lle. Toivottavasti nettikauppa toimittaa Suomeen, helpottuu tämänkin äidin elämä.

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti eivät taida toimittaa Suomeen. En ymmärrä miksei?!

  VastaaPoista
 4. Minä uskon, että Po.p vielä palaa juurilleen ja luopuu kalsarikuoseista:)

  t. Laura

  VastaaPoista
 5. Harmikseni huomasin toissa viikolla, että meille kaikille mahtuu (onneksi myös äidille ;)) viime syksyn välikausivaatteet :)... Eka ajattelin kyllä hankkiutua niistä Huutiksessa eroon mutta päätin kerrankin olla "fiksu" ja säästää. Tosin uudet Po.p:it pitää kyllä saada :)! Ja koskapa niitä ei täältä meidän seudulta vielä saa, niin tehdään reissu joko Helsinkiin tai Lahteen. Turkuunkin Po.p avaa josaain vaiheessa mutta en muista milloin.

  Säästöähän tästä sitten loppujen lopuksi kertyykin taas ihan valtavan paljon ;)!

  VastaaPoista
 6. Ihania nuo yöpuvun kuosit!! Mulle P.op ei ole pahasti iskenyt mutta välillä sitä tulee kyllä ostettua :)

  VastaaPoista
 7. Mä kävin Sellon Po.Pissa ja olisin ostanut tuon tummansinisenä, muttei ollut. Meilläkin oli viime vuonna vihreä, mutta se malli imuroi jostain syystä kaiken hiekan ja lian, toisin kuin edellisvuoden ruskeat (beige ja t.ruskea), jotka pysyi siistinä. Jäävät pikkuveljille.

  VastaaPoista