tiistai 3. maaliskuuta 2009

Kodin tarvikkeet

Tuosta Kaisastiinan silityspostauksesta tuli mieleeni yksi fiksaationi, lukuisten muiden ohella, erilaiset kodin tarvikkeet. Pystyn tekemään silitysraudan ostosta monimutkaisempaa tiedettä kuin yksikään mies autoista. Silitysrauta on kuosissa mutta silityslauta, tästä haaveilen, Amleto:Jotta silitys onnistuisi, pyykit pitää ensin pestä. Ennen pesua ne pitää laittaa pyykkikoriin. Ystäväni Vipp on kunnostautunut myös tässä:Edes minä en ole niin sekaisin, että maksaisin pyykkikorista neljää hunttia joten olen tyytynyt tähän Reisenthelin kankaiseen versioon:

6 kommenttia:

 1. Sä oot kyllä ihan pro näissä jutuissa:) Meillä on kaapista vedettävä silitysrauta, siis sellainen kiinteä ja lisäksi mulla on sellainen kannettava pöytämalli á la Ikea, jota voi käyttää samalla kun katsoo telkkaa. En ole ennen nähnytkään tuollaista lautaa.
  Pyykkikoritkin meillä on tylsästi kiinteinä kodinhoitohuoneen kaapeissa...

  VastaaPoista
 2. Hieno lauta!

  Kertoisitko mikä rauta sinulla on, jos kerran olet hyvin perehtynyt asiaan. Pitäisi hankkia uusi....

  VastaaPoista
 3. Kodinhoitotarvikkeet ovat ihania <3 Kun olisikin iso siivouskaappi tai vaikka kodinhoitohuone minne niitä voisi hamstrata... Voisin tuijotella ikuisuuden kodinhoito-osastoa kaupassa. Meillä tilanpuutteen takia on vain välttämättömät ja silityslauta on kyllä hyvä mutta ei omaa juurikaan estetiikkaa ...tuo lauta on ihana! (ja ilmeisen hintava?) Etolassa on nyt muuten tosi kivoja pyykkisäkkejä jos jollain on sellaiselle tarvetta ;) Uuden imurinkin haluaisin mutta kun tuo vanha Miele ei vaan suostu hajoamaan -pirun saksalainen laatu ;)

  VastaaPoista
 4. Eevi, mulla on suht uusi rauta Tefalin Pro Turbo jotain. Koska mä olen niin pro enkä autoon saanut turboa niin onpahan edes silitysraudassa;)

  Ja tuota Amletoahan ei tarvitsisi edes jemmata mihinkään, sopisi ainakin meidän sisustukseen:-)

  Anana, ihan sama meidän Mielen kanssa. Haluaisin Dysonin, se rikkaimuri toimii kuin unelma, ainoana (ja aika isona) miinuksena ääni.

  VastaaPoista
 5. Täytyy kyllä sanoa, että on tyylikkäin silityslauta minkä olen ikinä nähnyt-no, ei ihmekään että teillä tykätään silittämisestä ;-)

  VastaaPoista
 6. Wau, jos ton silityslaudan saisin, niin varmasti silittäisin useammin! nyt tulee harvemmin harrastettua.. Ihan ensin ostan kuitenkin uuden leivänpaahtimen, leikkuulaudat, talouspaperitelineen.. ;)

  VastaaPoista