tiistai 31. maaliskuuta 2009

Gant & Day

Eksyin taannoisella Saksan reissulla Gantin ja Dayn liikkeisiin, kiireessä tietenkin, kuten asiaan kuuluu.Kuvassa vasemmalla paita Gantin lasten mallistosta. Ostin sen itselleni koska lasten XXL on samankokoinen kuin naisten S. Hinta kuitenkin lähes puolet aikuisten hinnasta. No, eihän se sitten mahtunutkaan, otti hartioista kiinni kun paidassa ei ole lainkaan elastaania. Eli se paita siis Inkalle.

Mutta tuo keskimmäinen Gantin musta kietaisumekko, kuin valettu minulle. Istuu just eikä melkein. Täydellinen.

Vasemmalla mun ensimmäinen Dayn vaate. Eikä varmaan jää viimeiseksi. Olen aina ihaillut Dayn vaatteita muiden päällä, itselleni niissä on aina ollut jotain "liikaa".

Kuvat on pöllitty netistä, mun kuvaustaidoilla ei noiden kuvaaminen onnistu.

10 kommenttia:

 1. Tyttöjen paita on kiva, samoin kietaisumekko.

  Mä olen myös aina ajatellut noista Dayn vaatteista vähän samaan tapaan. Siis kauniita mutta ei mun tyylisiä. Vähän samaa kuin by malene birgerin vaatteissa. Mutta nyt sitten pari viikkoa sitten ostinkin jälkimmäiseltä mekon :)! Samassa liikkeessä ihailin myöskin Dayn vaatteita. Luulen, että tulen kyllä jatkossa asioimaan siellä useammin :)...

  VastaaPoista
 2. Juu, ei pitäisi olla liian ennakkoluuloinen. Ajattele mikä määrä rahaa on jäänyt säästöön? Välillä pitää oikein miettiä mihin kaiken ylijäämän saisi mahtumaan;)

  P.S Kuvat on netistä mutta kollaasin tein itse, saa kehua!

  VastaaPoista
 3. Juu säästetty on! Kun vaan muistais mihin tilille oon säästänyt ;)...

  Ja mun on muuten pakko kehua tota sun tekemää kollaasia! Yritin nimittäin itse laittaa tähän kuvan siitä mun ostamasta mekosta mutta se ei, ihmeellistä kyllä, sitten onnistunutkaan ;)!

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja vaatteita, toi mekko on varmastikin upea päällä.

  Ja kuvakollaasi on hieno!
  Itse olen ollut vähän samoilla linjoilla Dayn vaatteista, mutta Tanskan reissulla katselin. En ehtinyt kuitenkaan sovittaa, joten jäivät kauppaan vielä odottamaan.

  VastaaPoista
 5. Olen katsellut aivan samaa Gantin paitaa lastenmallistosta muuta pähkäillyt mahtuuko se vai ei..Mahtuiko paita sinulle nippa nappa vai ei ollenkaan?Itse olen kyllä suht pieni (kokoa XS/S) mutta hartiat eivät ole kovin kapeat eli mahtuisiko?!

  t.Pikkupäästäinen

  VastaaPoista
 6. Pikkupäästäinen,
  varmasti mahtuu sinulle. Minulle meni päälle mutten voinut liikkua;)

  Mulla on oikeasti tosi leveä yläselkä, takit joudun usein ostamaan kokoa 40 vaikka muu kroppa on kokoa 36.

  VastaaPoista
 7. Mä taas tykkään siitä "liiasta". :)

  Ennen tykkäsin hyvin selkeästä vaatetyylistä, mutta nykyisin rakastan kaikkea tosi naisellista, kaikkea, missä on "liikaa", kuten noi tanskalaiset ja valkoisissa kauluspaidoissakin suosikkini on nyt Anne Fontaine. Enpä olisi uskonut muutama vuosi sitten. :)

  VastaaPoista
 8. Ja sen liian voi sitten yhdistää johonkin tosi selkeään, kuten röyhelöpaidan miestentyylisiin suoriin housuihin tai farkkuihin ja tuon Sun t-paidan esim Gantin mikroshortseihin. Keskustan Stockalla on niitä ruskeina ja ne on älyttömän mageet ja hyvää kangasta. Kokeile. :)

  VastaaPoista
 9. Mä olen joskus kokeillut "liikaa" mutta ei ole yhtään mun juttu.

  Ei ruskeaa, ei. Eikä mikroshortseja. Mutta kiitos vinkeistä kuitenkin;)

  VastaaPoista
 10. Okei. :D

  Liikakin voi olla liikaa, mutta mun mielestä sopiva liika on joku "juju". Jossei sitä ole, niin on mulle liian basic tylsä. Ja ehkä suurin kirosana tällä hetkellä on sporttinen tyyli. Lenkkipolulla saa olla kyllikseen sporttinen, muulloin ei tartte. :)

  VastaaPoista