sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Bolt Flamingossa

Käytiin tänään lasten kanssa leffassa katsomassa Bolt. Lapset tykkäsivät - kuten aina - minäkin pidin;) Leffa oli 3D -formaatissa, siitä lisäpisteet. Leffalippujen hinnat ovat nykyään aika kovia, varsinkin kun Inkakin maksaa jo aikuisten hinnan mutta 3D ominaisuus tuo kyllä kivan lisän leffaan.Me käydään leffassa suht usein, melkein kaikki lastenleffat on nähty isolla kankaalla. Yleensä käydään aina Tennarissa mutta tänään päätettiin mennä Flamingoon. Flamingo oli positiivinen kokemus, ehkä siksi, että ennakkoasenne oli todella skeptinen;) Mutta jos jonain sunnuntaina ei ole muuta ohjelmaa niin voin sinne suunnata uudestaankin. Itseasiassa lupasin jo lapsille keilaamista siellä. Ja ehkä sen vesipuistonkin voisi käydä testaamassa.

3 kommenttia:

 1. Meidän viikarit viihtyivät tuolla altaalla tosi hyvin. Kävimme n.pari vka avajaisten jälkeen, ja ainakin silloin koko kylpylä oli ensiluokkaisen siistissä kunnossa. Jos vain on vedessä viihtyvää tyyppiä,niin suosittelen käymään tuolla. Tekemistä riittää niin pienille kuin isommille lapsille; ja aikuisillehan siellä on tämä luxus-spa puoli.
  Sinne kun pääsisimme miehen kanssa seuraavaksi..
  HopLop ja ruokapaikat ovat meille myös tuttuja.

  Ja Flamingohan on rakennettu aivan Jumbon kylkeen,joten shoppailu mahdollisuudet kannattaa hyödyntää samalla kertaa.
  Flamingon puolella on mm.Benettonin oma lastenvaate kauppa sekä iso, tilava ja siisti POP:n myymälä.
  Ja Jumbon puolelta on pakko mainita, pieni mutta hyvän valikoiman tarjoava Punavuoren Peikko. Olin tosi yllättynyt, miten kivat mallistot esim. Småfolkilta sinne oli valittu.

  Anteeksi Nina,kun tuli vähän asian vierestä tähän nyt; taas tuli lastenvaate-asiaa =D

  VastaaPoista
 2. 3D menee vielä leffoissa, mutta yks aamu olin aika järkyttynyt kun avasin telkkarin ja sieltä tuli jotain ihan pienille lapsille tarkoitettua 3D Aku Ankkaa (taisi joukossa olla muitakin Disneyn hahmoja). Oli kyllä niin kömpelön näköistä!

  VastaaPoista
 3. Mekin käytiin katsastamassa Bolt. Tosin vaan esikoisen kanssa ja hyvä niin, sillä mä luulen, että mein pienemmät olis pelänny, koska varsinkin äänet oli niin kovia.

  Flamingossa ei meiltä ole käynyt kuin mies silloin "avajaisissa". Tarkoitus olisi kyllä kanssa käydä koko perheen voimin vesipuistossa varsinkin :)!

  - Milla -

  VastaaPoista