sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Välikauteen

Pikku hiljaa alkaa hahmottua välikauden vaatetus. Luksulle menee kaikki vaihtoon, taas. Ticketin fleecevuorellisiin kumipukuihin siirryttiin tällä viikolla.

Hamstrasin muutamat kosteussuojatut housut, niitä tullaan tarvitsemaan. Mukana kummatkin POP:n ja Ticketin mallit. Jotkut corduratkin pitää kokeilla, pitäisiköhän antaa periaatteista periksi ja testata Reiman versio?

Yläkuvassa Ticketin housut fleecevuorella ja ilman, alemmassa Popin housut vetoketjulla ja ilman.


Ticketin housut sopivat Napapijrin punaisen takin kanssa.

9 kommenttia:

 1. Tuo Napapijrin takki on upea. Olisin ostanut Köpiksen kentältä, mutta oli vain vaaleansinisiä anorakkeja ja tummansinisiä takkeja.

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköset vehkeet, ei voi muuta sanoa :)
  Tiedätkö mistä Napapijrin takkeja saa Suomesta tai tilattua Suomeen?

  VastaaPoista
 3. Napapijria ei käsittääkseni myydä Suomessa. die-bunte-kuh.de ainakin toimittaa Suomeen.

  VastaaPoista
 4. Hienot releet kevääksi.

  Meillä oli kummallakin mustat reimatecin cordurat tänä talvena, toisella henkseli- ja toisella vyötärömallina. Parhaat kaikista tähän mennessä eikä reiän reikää! Takit olivat sitten muita merkkejä. Vielä en ole ostanut välikausiversioita, mutta pitää kiirehtiä, koska niitä ei ole isoja määriä myynnissäkään.

  -Violette

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen harrastanut välikausi-vaatteiden hamstrausta:-)
  Sä taisit kehua myös Lennen ulkohousuja, jossain bloggauksessa? Niin täytyy todeta, että oikeassa olet. Meidän esikoisella on ollut nyt talven ajan käytössä mustat henkselihousut, suorilla lahkeilla ja ovat edelleen aivan priimakuntoiset. Siis ei mitään kulumia eikä lahkeiden rispaantumisia jne. Siksipä kovin riemastuin, kun Pompiin ysmystä tosiaan löysin vastaavat keväthousut molemmille pojille. Ja Ticketin laatuun mä luotan edelleen. Reimasta ja Lassiesta on sekä hyvää/huonoa sanottavaa, mutta tuo tanskan merkki on aina ollut 100%paras.

  Kivat releet tulee teillekin! Nuo Pop:n housuthan ovat tosi kätevät, siis mitä mainioin tapa riisua rapahousut suoraan eteiseen;-)

  VastaaPoista
 6. Minusta noi Po.Pin housut kestää kuin condurat. Meillä on kestäneet 2 vuotta hyvinä ja Reimat ei.

  VastaaPoista
 7. Niin ja kivoja pukuja olet ostanut! :)

  VastaaPoista
 8. Aamunkukka, Lennet on hyvät. Meillä ei ole muutamaan vuoteen niitä ollut kun en ole niihin missään törmännyt. Hinta-laatusuhde on mainio, Lennellä on vuosikaudet ollut samat mallit, eipähän mene rahaa tuotekehitteylyyn.

  Inkalle haluaisin Lennen housut, niitä harvoja hyvin istuvia malleja vähän isommalle tytölle. Peakilla on myös hyviä mutta hinta on sitten kolminkertainen...

  Ja Finette, kiitos tiedosta, turhaa sitten Reiman corduroja metsästänkään.

  VastaaPoista
 9. Lennen henkselihousujen istuvuudesta olen samaa mieltä, tosi hyvät. Meillä oli ne Reimatecin cordurojen kanssa toisina housuina tänä talvena, ja kangas repesi aika pian! Todennäköisesti syy oli hiekkaisessa/kivisessä liukumäessä, mutta silti. Mustiin housuihin oli onneksi helppo laittaa pieni liimattava nylon-paikka, joten housuja on edelleen käytetty.

  Olin jotenkin unohtanut Po.P:n housut, vaikka meillä on ollut niitä ennen. Tänks, Finette!

  -Violette

  VastaaPoista