keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Boomerang Junior

Ruotsalainen Boomerang on lanseerannut ensimmäisen lastenvaatemallistonsa. Aika perus "Preppy" -tyyliä, siis ihan meidän näköisiä vaatteita.

Mulla on jonkin verran Boomerangin vaatteita ja olen ollut niihin ihan tyytyväinen. Eli otan tämän lasten mallistonkin odottavaisena vastaan.

Nettisivuilta ei pysty copypasteamaan, muutaman kuvan löysin Googlesta.


7 kommenttia:

 1. Mulla on kanssa ollut ja on edelleen jotain Boomerangilta. Mulle se on myös ollut sellanen merkki, jota ostetaan ainoastaan ja vain Tukholmasta :). Toisia samanmoisia merkkejä on mm. ollut Odd Molly ja Juicy. Nyt vaan surkee, olen sortunut tilaileen jotain näitä mun "yksinoikeudella Tukholmasta"-merkkejä myös netistä. Kurjia netin varjopuolia ;).

  Mutta asiaan... Toivottavasti lapsillekin löytyisi jotain kivaa tästä mallistosta!

  VastaaPoista
 2. Minulle tämä on uusi tuttavuus, tykkään myös preppy tyylistä koululaisilla.

  Juicyä olen hieman karttanut, koska meillä oli 3 vuotta sitten töissä 16-vuotias kesäopiskelija, joka käytti juicyn housuja. Niissä pepun päällä luki tietysti juicy. Se oli todellakin liikaa siihen ympäristoon. Vieläkin aina epäsopivasta pukeutumisesta keskustellessa otetaan ne housut (ja tytön erittäin LYHYET hameet) puheeksi. Olisi kiva kyllä nähdä Juicyn toinenkin puoli, jos Nina haluaisit siitä blogata.

  VastaaPoista
 3. Milla, Boomerangiin tutustuin jo useampi vuosi sitten, "hovipukijani" myy kyseistä merkkiä, ihan stadissa siis. Ei tarvitse lähteä Stokikseen asti. Jos kulmilla pyörit niin lähden mielelläni oppaaksi;)

  Minnin äiti, juu tiedän Juicyn kyseenalaisen maineen. Niiden oloasut ovat kuitenkin mun suosikkeja. Ja koska ikää on vähän enemmän kuin 16 v niin mun housuissa ei lue pepussa yhtään mitään. Itse asiassa mulle tarttui mukaan aikaisemmasta postauksesta tuttu vihreä asu, siinä ei ole logoa yhtään missään. Ja voin blogata aiheesta vaikka ensi viikolla.

  VastaaPoista
 4. Pääsin vasta nyt mallistoja tutkailemaan; kivalta näyttää koko merkin valikoima.
  (no, ehkä ne miesten vajaamittaiset housut jätän laskuista pois:-)

  Naisten vaatteista pidin kovasti housuista ja hameista-juuri oman tyylisiäni.
  Junior mallisto on mielestäni hiukan isommille pojille, kuin omani, joten en "sillä silmällä" niitä katsellut-muuten kyllä, erittäin raikkaat ja laadukkaan oloiset mallit.

  Mä tilasin muuten kuvastotkin itselleni kotiin:-)
  Nina, missä näitä vaatteita siis voisi livenä hypistellä?

  VastaaPoista
 5. Aamunkukka, ainakin Nectarinessa Iso-Roballa.

  Laitan maahantuojalle meilia ja kyselen jälleenmyyjien perään, infoan sitten.

  VastaaPoista
 6. Tutkin vähän tarkemmin Boomerangin omia sivuja ja siellä oli ihan nätisti mainittu jälleenmyyjät kohdassa "Butiker". Tässä jotain:

  Helsingissa Nectarine ja Lilly sekä oma liike Pohjois-Espa 35, niin missä siellä?

  Espoossa Womena (onko tämä Ompussa?) ja Sellon Urb Clothing.

  Tampereella Duetto ja Turussa Alwear.

  Yllättävän monta jälleenmyyjää löytyi.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Nina!
  Mä käyn paikan päällä tutustumassa. Sen verran kivan näköisiä kuteita!

  VastaaPoista