maanantai 18. marraskuuta 2013

Rikotut lupaukset


Tein itselleni lupauksen (taas), etten ostaisi enää yhtään mustaa neuletta. Repeatin easy knit neule tuli ihan pakottavaan tarpeeseen ja Filipan neuletakki on oikeasti todella kiva päällä.Jotta homma ei menisi ihan mustaksi niin COS punainen neule tasapainottaa vaatekaappia. Ostin viime talvena saman mallin mustana ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Filipan harmaa neule oli pakko-ostos, olin reissussa liian vähillä vaatteilla.


Rosemundin harmaan aluspaidan hankin nimenomaan harmaiden neuleiden alle, viime talvena meinasi pää hajota, kun epätoivoisesti nypin harmaista neuleista tarttuneita haituvia valkoisista ja mustista aluspaidoista.

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä olet oikein fiksusti perustellut kaikki nuo hankinnat, eihän kenelläkään voi olla mitään huomauttamista moisiin järkihankintoihin!

  VastaaPoista
 2. No mut hei, tasapainotit sitä mustaa kuitenkin punaisella! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tein, ei puutu kuin tonttulakki niin musta saa muorin:)

   Poista
 3. Aivan älyttömän kivat neuleet :) Mistä noi mustat on?
  Mä päätän aina tasaisin väliajoin ostaa jotain muuta kuin mustaa, mutta ihan turhaan. Musta toimii aina ;) En edes yritä ostaa muita värejä!

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään. Repeatin musta on Repeat-storesta, voisi hyvinkin löytyä esim. Stockalta tai Nectarinesta. Tuo Filipan vetoketjullinen takki on Stockalla tämän kuun kantistarjouksena.

   Ihan fiksua sulta, yleensä nuo värikkäät jäävät käyttämättä:)

   Poista