tiistai 12. marraskuuta 2013

Golden Goose

Olen etsinyt 9 -vuotiaalle sneaker-mallisia talvikenkiä ja meinasin heittää jo kirveen kaivoon, kun sopivia ei tuntunut löytyvän.
 
Nuorison suosimia Golden Gooseja saa myös lasten mallistosta ja hinta on kolmasosan aikuisten mallista*. Tässä mallissa on paksu mikä-lie-villakarvavuori, toivottavasti näillä tarkenee talvellakin.


* Miesten ja naisten mallit maksavat 400 eurosta ylöspäin, itse maksoin näistä n. 140 euroa. En huomaa mallissa mitään eroa ja kokokin on 38 eli siitäkään ei ole kiinni. Kai siinä hinnoittelussa joku logiikka kuitenkin on.

14 kommenttia:

 1. Supermageat! Ja jos menevät kauemmin kuin yhden talven (ja pysyvät tallessa;), hintakin pysyy kipurajoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tyytyväinen jos pysyy edes sen yhden talven kasassa, tuskin enää ensi vuonna mahtuukaan.

   Poista
 2. Mä en raaski maksaa noin paljoa lapsen kengistä. Tiedän miltä ne näyttävät, ainakin meillä, jo viikon käytön jälkeen... Hienothan ne on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään ilosta hypellen maksa, mutta ei ole tullut parempiakaan vastaan. Uskon vakaasti, että nuo kestää. Jos ei, niin sitten syytän vain itseäni "kuka urpo kuvittelee, että italialaiset tekisivät kestäviä talvikenkiä".

   Poista
 3. Tosi mageet ovat, mutta sama homma: hinta menee kipurajan ylitse. Varsinkin, kun vielä tietää, että voivat olla 2 kk päästä pienet :/ Meillä vähän samanlaiset DC:ltä ja toimivat :)

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on mennyt kolmet DC:t palasiksi muutaman kuukauden käytön jälkeen. Uskottelen itselleni, että nämä kestävät ja jos niin tekevät, niin tulee halvemmaksi kuin DC:t. Älä naura, mulla on vahva usko tähän hommaan.

   Poista
  2. :) Itse asiassa nauroin... Toivotaan todella, että kestävät. Meillä kävi koekäytössä Warpin tennarit ja ne hajosi noin 1,5 kuukaudessa. DC:t ovat yllättäen kestäneet. Mutta ymmärrän, mielellään kuitenkin maksaa vähän enemmän jos tietää, että käyttöikää on kauemmin mitä kuukausi.
   Löytyykö näitä ihan "kaupoista" vai netistäkö ostit?
   Rose

   Poista
  3. Arvasin:) Tuo "palasina" oli ehkä liioiteltu mutta aika huonossa kunnossa kuitenkin.

   Ostin nuo ihan kaupasta, en tiedä myydäänkö merkkiä lainkaan Suomessa. Ainakin Smallable ja muutama muu myy netissä, mutta tuo malli joka paikassa aika loppuunmyyty.

   Poista
 4. Hienot on! Jos olis vielä vedenpitävät, niin täydelliset :) Minä etsin nimittäin 10-vuotiaalle 38-jalkaiselle just kenkiä kriteereillä; vedenpitävät, nauhattomat (tai ainakaan ei tarvitse solmia) ja "makeet". Vikasta jouduin hieman tinkimään, mutta The North Facelta löytyi melko hyvät...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vedenpitävyys olisikin ollut liikaa pyydetty. Olen tässä katsellut sopivia, mutta kyllä ne kaikki yli satasen maksavat. Laitoin sitten parikymppiä lisää ja sain siedettävän näköisetkin.

   Yhdet HH:n kengät kävivät testissä, mutta ne olivat vain semikivat ja hintakin samaa luokkaa, niin menivät palautukseen. Jostain pitäisi vielä ne vedenpitävätkin löytää.

   Poista
 5. Mä ostin itselleni 38 koossa poikien Vikingin goretalvitennarit. Edullisesemmat hyvillä ominaisuuksilla kuin monet aikuisten mallit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noita lasten mallistoja kannattaa tsekkailla myös vaatteissa, ovat usein paljon halvempia kuin samat kuteet aikuisten puolella.

   Poista
 6. Mistä nuo on hankittu? Mahtaneeko samalla hinnalla löytyä vielä isompiakin..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten malleja valmistetaan ainakin kokoon 39 asti, mutta en löytänyt yhtäkään kauppaa jossa kokoja olisi ollut vielä jäljellä.

   Poista