sunnuntai 8. syyskuuta 2013

(Vieläkin) kesää jäljellä


 

Syyskuu melkein puolessa välissä ja päivälämpötilat 20 asteen paremmalla puolella. Veneilykin sujuu ilman älyttömän paksua vaatekerrosta. Toki kevyttä untuvaa ja pipon päähän tarvitsee jo nyt, mutta silti. Mieletöntä! Tänään oltiin vielä uimassa, ihan taivasalla. Uimastadikalla tosin, mutta ulkona kuitenkin. Olenko jo sanonut: lämpimät aurinkoiset päivät ja pimeät kirpeät illat ovat parasta mitä tiedän!

Joka syksyinen nurina siitä, miksi maauimalat menevät kiinni kalenterin eikä säiden mukaan, on taas tapetilla. Sama juttuhan on kevättalvella luistinratojen kunnossapidon kanssa: kun tietty kalenteripäivä tulee niin kunnossapito päättyy, jatkui talvi tai ei. Ymmärrän täysin resurssipulan, rahastahan siinä pitkälti on kiinni. Toivottavasti rahasta, eikä tahdosta. Itse olen nuorena tyttönä ollut kaksi kesää uimavalvojana rannalla, ja silloin töitä tehtiin säiden, ei kalenterin mukaan. Ehkä me oltiin vaan niin hölmöjä, että suostuttiin nollasopimukseen.

6 kommenttia:

 1. Kirpeät aamut ja pimeät illat - kyllä. Lämpöä yli 20 päivällä, kiitos ei. Mä haluan jo neuleet esiin! Ei vaan, yksi ystäväni juuri totesi, että nämä lämpimät päivät ovat kaikki pois niistä synkistä sateista ja loskasta (toivottavasti!), joten kestän kyllä... Mutta talvi saa sitten luvan olla kunnollinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skipataan se talvikin ja siirrytään suoraan ensi kesään:)

   Kyllä sä niitä neuleita ehdit käyttämään, usko mua.

   Poista
 2. Siis niin parasta, ihan mielettömät kelit! Tykkään vielä sittenkin, kun päivälämpötilaa on 5-10C vähemmän. :) Toivottavasti syksy kestäisi tänä vuonna piiiitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin toivon minäkin. Pitkää kuivaa syksyä ja heti perään ensi kesän helteet:)

   Poista
 3. Ihanaa alku syksyä tarjoillaan tänä vuonna. Wow. Ihanaa. Saakkos heittää postaustoivetta? Pesuaineet, etenkin pyykinpesu sellaiset kiinnostaisi. Mitä teillä käytetään? Olen saanut monta vinkkiä sinulta. Niistä kiitollisena Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aiheesta varmasti joskus postannut mutta voin toki tehdä uudestaan. Koeta ensiapuun etsiä "kodin tarvikkeet" tagin alta aiheesta.

   Poista