torstai 12. syyskuuta 2013

Syksyyn uutta

Syksyn hyviä puolia on se, että ei tarvitse teeskennellä pitävänsä värikkäistä vaatteista. Saa ihan rauhassa pukeutua mustaan ja harmaaseen ilman paheksuvia katseita.



Sen minkä kesällä menetin, olen ottanut syksyn tullen takaisin. J Lindbergin lyhythihainen löysä t-paita syksyn hittivärinä, burgundinpunaisena. Paidassa on mukana villaa, uskon, että tätä tulee käytettyä enemmänkin. En ole paitapuseroihminen mutta Filippa K:n musta Silk Pocket Blouse kelpaa monikäyttöisyytensä vuoksi. Ostin sen metsänvihreän kynähameen kaveriksi mutta paita sopii hyvin myös farkkujen kanssa. Harmaa neule on myös Filipan syksyn uusia. Onhan näitä ennestäänkin, mutta aina yksi harmaa neule kaappiin mahtuu. Musta hameessa olen kuin prinsessa, hame on Vickanin lempisuunnittelijan Maylan syksyn uutuuksia. Kävin viime viikolla Urban A:ssa ja kuulin, että sinnekin tulee Maylan vaatteita.

12 kommenttia:

  1. Mä niin komppaan tätä!

    Ja lisään noihin väreihin myös sen mun lempparin, ruskean. Sitäkään ei oikein voi kesällä käyttää, joten olen jo monena aamuna kädet syyhyten miettinyt joko tweedin voisi ottaa käyttöön. Ei voi. Tulis iltapäivällä tuskaisen kuuma.

    Tuo burgundi alkaa vetoamaan muhunkin. Taitaa pari juttua jossain kaapissa ollakin, pitääkin kaivaa esiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt voit vetää ruskeat päälle :)

      Jees, mäkin tykkään tuosta burgundista, sopii ainakin mulle paremmin kuin viininpunainen.

      Poista
  2. Ihan täydellisiä vaatteita jokainen!

    VastaaPoista
  3. Ha-haa, älä yritä ettetkö muka pitäisi väreistä, sulla on ollut niin ihania kesäoransseja ja muita :)!!
    Mutta joo, on kiva kaivaa kaapista ruskeaa, harmaata, mustaa. Ihan luvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on niitä ollut, mutta en mä niistä OIKEASTI tykkää;)

      Poista
  4. Ihana tuo Lindbergin paita,mistä olet ostanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lindberg on Urban A:sta, vein viimeisen kappaleen :(

      Poista
  5. Tosi makeita! Katselin tänään tuota harmaata neuletta sokoksella... voi kun se oli kaunis, ohut ja laskeutuva. Mutta jäi kauppaan, kun mukaan tarttui farkut :)
    Ehkä talven aikana pitää hankkia yksi tuollainen Filipan perussilkkipaita.. niitä tuntuu olevan monella ja mitä ilmeisimmin laatu on hyvä? Jospa vaikka hullareille tulisi jotain sen suuntaista. Kohtahan nekin on =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mäkin tykkään ihan erityisesti tuosta harmaasta. Edellisten vuosien mallistosta on yksi vastaava, mutta eiköhän tuollekin käyttöä tule.

      Ai onko? Luulin olevani omaperäinen;) Tuo mun malli on siis kaulukseton. Ei ehkä kovin ajaton, mutta eiköhän jonkun aikaa mene. Ihan pätevältä se tuntuu, enkä usko, että miksikään pesussakaan menee.

      Poista
  6. Ihanaa, että Mayla tulee Urban A:han. Ei tarvii enää päiväkeikoilla juosta kuin yhteen osoitteeseen! Ostin muuten tuon saman Filipan paidan lauantaina, kun pörräilin siellä isolla kirkolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, sinne on tullut pari muutakin uutta merkkiä. Ostin muuten sen "sun" paidankin. On varmaan tosi kiva. En toki voi tietää miltä tuntuu päällä, kun se hävisi peräkammariin ennen kuin ehdin hintalappua irti leikata:(

      Poista