sunnuntai 1. syyskuuta 2013

One Wayn kautta kotiin

En nykyään osta teinille vaatteita oman mieleni mukaan, pieleenhän ne mun valinnat menee kuitenkin. Kävin maksamassa Inkan valitseman takin ja miestä odotellessani pyörin hetken One Wayssa. Uskalsin ostaa takin lisäksi jotain muutakin, ajatuksella aina ne palauttaa voi, jos ihan pieleen menee. Osaan vaatteista Inka oli ihan tyytyväinen, ainoa ongelma oli koko, olin ostanut kaiken kasvuvaralla. Ne näyttivät niin pieniltä siellä pimeässä...

 Voinkin käyttää näitä sen aikaa, kun lapsi kasvaa itse näihin.
 

Supertrashin musta oversize -paita on ostos ihan itselleni, yksi tämän hetken suosituimmista paidoistani. Merkki on ollut todella positiivinen yllätys, vaatteet ovat säilyneet kuosissaan pesusta pesuun. Harmaan Selected -neuleen ostin ihan värin takia, malli on hyvä, miinuksena mikäliekeinokuitusekoitus. Hilfigerin sininen t-paita mahtuu mullekin ja DrDenimin leokuosiset farkut ovat Inkalle ihan liian isot (lue: en kehdannut ostaa niitä itselleni). Ne näyttivät oikeasti tosi pieniltä siellä kaupassa, mutta M -koko on mulle varsin passeli.

6 kommenttia:

 1. Aika kätsä toi "Juu, ostan näitä tyttärelleni" -sumutus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, melkein meni läpi:) Housut jäivät mun käyttöön, muut kelpaavat kasvuvaralla tyttärellekin.

   Poista
 2. Ihan tyhmää, että pitää edes yrittää sumuttaa, ostat rohkeasti vaan itselles, niin voit halutessas vaikka sovittaa ;)
  Mä ainakin ihan sujuvasti ostelen itselleni just siltä osastolta, mistä sattuu kivaa ja sopivaa löytymään, oli se sitten naisten, miesten tai lasten.

  -Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmu skeptistä porukkaa täällä, ihan oikeasti olin ostamassa näitä Inkalle;) Mutta byysat on kivat!

   Poista
 3. Millainen käytäntö teillä on lasten kuukausirahan suhteen? Saavatko tietyn summan kuukaudessa,kuinka paljon ja mitä sillä maksetaan? Ylipäänsä isommpien lasten ja nuorten rahankäyttö kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko isompaa lasta? Meillä ei ole käytössä kuukausirahaa, joskus on yritetty mutta en oikein saanut hommaa toimimaan. Puhelin- ja harrastuskulut tietysti maksamme, samoin kaikki tarpeelliset vaatteet ja tarvikkeet. Käyttörahaa saa tarpeen mukaan, tarve riippuu ihan ajankohdasta. Inka on esim. kesällä ollut kesätöissä ja saa välillä rahaa mm. isovanhemmilta, ne rahat käyttää miten käyttää. Jos rahaa ei ole niin ja sitä johonkin tarvitsee niin toki sitä saa.

   Inkan suhteen homma on mennyt ihan kivuttomasti, toki kuluttaa, mutta maltillisesti. Luksun kohdalla joudutaan kyllä miettimään tarkempia raameja, on vähän sellainen, että kaikki mikä tulee niin menee.

   Poista