maanantai 2. syyskuuta 2013

Kompromissi


Inka sai alkukesän Lontoon reissun jälkeen päähänsä, että haluaa oman huoneensa seinälle Lontoon metrokarttatapetin. Ihan hyvä idea, mutta en siltikään lämmennyt asialle, ajatuskin tapetoinnissa alkoi ahdistamaan. Olen melko kätevä pienissä remppahommissa, mutta kätevyyteni ei ulotu tapetointiin. Mies ehkä taipuisi tehtävään, mutten ihan luota hänen tehokkuuteensa homman suhteen.

Yritin ehdottaa kompromissia: eikö Helsingin metrokartta kävisi? Siihen ei tarvitsisi kuin purkin oranssia maalia ja sitten vain sutisi yhden viivan seinään. Ja voilà, siinä olisi metrokarttaa kerrakseen. Jostain kumman syystä ehdotus ei mennyt läpi.

Siirryin seuraavaan kompromissiin: tauluun. Kelpasi paremman puutteessa.


12 kommenttia:

 1. Helsingin metrokartta, siinäpä vasta keräilyaarre :-)

  VastaaPoista
 2. No on on. Ja varsinkin nyt, kun ei ole liian pitkä;)

  Mä olen epätoivoisesti etsinyt Helsingin karttaa tauluksi, siis sellaisia mitä on esim. NYC:stä ja Pariisista. En todellakaan halua mitään Pariisia seinälleni, mutta ei sitä Helsinkiä mistään löydy:(

  VastaaPoista
 3. Mistä noita saa? Meillä olisi pari joita tuo innostaisi kovasti!

  P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kyseinen yksilö on Mokosta. Kyllä vastaavia aika monesta paikasta saa (älä kysy mistä mutta monesta;).

   Poista
  2. Siis juliste on Mokosta, kehykset tietty Ikeasta.

   Poista
 4. Hauska idea! Emil kinuaa seinälleen Saaristomeren karttaa, siis sitä 903 yleiskarttaa. Mun vanha on varastolla jemmassa, mutta siinä on ihan hirveän väriset kehykset. Ja sehän on siis i s o. En tiedä minkä kompromissin keksisin, olen yrittänyt ehdottaa maiilmankartttaa ja muuta, mutta ei. Mutta toi metrokartan kehystäminen inkalle on loistoidea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, taidan tietää mitä tarkoitat. Meillä on tosi iso maailmakartta työhuoneen seinällä. Siihen ei löytynyt sopivan kokoisia kehyksiä, ainakaan sopuhintaan, joten mies laminoi sen ja askarteltiin (Inka askarteli, jos totuudessa pysytään) siihen paspiksen. Hieno tuli!

   Poista
 5. Olisko Inkalla mulle reissuvinkkejä? Ajattelin paikata Sambian pikapyrähdyksellä Londoniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normisetillä meni, pakolliset nähtävyydet: London Eyet ja Madame T:t. Paljon sushia ja fish&chipsiä:) Suurimman osan ajasta luuhasi kirjakaupoissa "tajuutsä kuinka halpoja kirjat ovat täällä?".

   Jos menet niin tuotko mulle uudet kengät, tiedät kyllä mitkä. Koko 6 ½. Tattis!:)

   Poista
  2. Ai niin: jos et ole nähnyt, niin The Lion King on ihan must!

   Poista
 6. Hieno idea. Ai teilläkin luuhataan kirjakaupoissa? Sama täällä, joka reissulla jälkikasvu haluaa kirjakauppoihin...

  VastaaPoista