keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Luottokosmetiikkaa

Douglasilla oli taannoin "osta kolme maksa 40 euroa" kamppis, joka koski tiettyjen merkkien vartalonhoitotuotteita. Ja minähän ostin: kaksi settiä Biothermin vartalonhoitotuotteita. Niitä hyväksi havaittuja, joita olen käyttänyt jo vuosia. Välillä hairahdan johonkin muuhun, mutta kyllä näissä on paras hintalaatusuhde. Ensimmäistä kertaa ostin myös sarjan deodorantin, joka on tosi hyvää kamaa. Mulla ei varsinaisesti ole mitään liikahikoilungelmaa, mutta jotkut dödöt ovat pettäneet kesken päivän, varsinkin jos olen erehtynyt urheilemaan. Tämä pitää kovemmassakin urheilusuorituksessa ja on lisäksi tosi hellävarainen, tätä voi heti käyttää kainalokarvojen ajelun jälkeenkin, ei kirvele lainkaan.


Lauderin Perfectly Clean on hyvä peruspuhdistusaine, jolla poistan myös vesiliukoisen silmämeikin silmiä kirvelemättä. Cliniquen Clarifying Lotion on klassikko, jota olen käyttänyt yli 20 vuotta. Hieman ikääntyneelle iholle tämä on liian stydiä joka päiväiseen käyttöön, mutta pari kertaa viikossa käytettynä oikein toimiva. Tulee taatusti puhdista. Cliniquen exfoliating scrubia käytän kerran parissa viikossa, kuorinta-aine sisältää mentholia ja on sekin aika vahvaa. Ja tehokasta. Näitä jälkimmäisiä käyttää myös teini, hänen ihonsa kestää (ja tarvitsee) säännöllisemmän käytön.


Ja Molton Brownin käsivoide on sekin jo luottotuotteiden joukossa. Tätä löytyy aina työpöydältä ja tänä talvena ymmärsin ostaa myös kotiin oman purkin. En säilytä sitä kylpy- tai makuuhuoneessa vaan eteisen lipastolla, josta käsin sitä tulee käytettyäkin enemmän.


6 kommenttia:

  1. Samoja suosikkeja on täälläkin, Cliniquen kasvovesi kakkonen ja tuo Estee Lauderin puhdistus. Cliniquen kuorinta loppui hetki sitten ja ostin kiireessä marketista Lumenea tilalle, toimii mutta ei yhtä hyvin.
    Mulla on nyt ollut käytössä Biothermin kevyesti hajustettu vartalovoide ja toimii sekin. Dödönä oon nyt käyttänyt useamman purkin Clarinsia ja tykkään, hakkaa mun mielestä Lancomen ja ton Biothermin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen joskus käyttänyt Clarinin dödöä mutta tämä Biotherm tuoksuu paremmalle. Tein itse asiassa pientä galluppia: kuusi ystävää kahdeksasta käyttää tuota Biothermia. Aika jännä, miten se on voinut mennä multa niin ohi, vaikka on noinkin suosittu.

      Poista
  2. Oooo, onko Deo Puresta tullut tuollainen invisible versiokin!!! Heti hankintaan, olen sitä alkuperäistä käyttänyt jo vuosia, mutta joskus ne vaaleat läikät harmittaa. Onkohan tuon uuden tuoksu yhtä hyvä kuin alkuperäisessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä miltä se alkuperäinen tuoksuu, mutta tässä ainakin on miellyttävä tuoksu. Ja siis just niin inhoan niitä vaaleita läikkiä, etenkin kun suurin osa paidoista on mustia.

      Poista
  3. Ostin L'Orealin ystävämyynnistä Biothermia 19,90 pullo. Edellisellä kerralla samalla hinnalla sai kaksi pulloa...

    Eilen tuli Frangancedirectistä tilaamani Bonacuren 1250 ml syväpuhdistava shampoo, YSL:n Babydoll edt 50 ml, kaksi Rimmelin ripsiväriä ja rajauskynää (olin kyllä tilannut vain yhden, enkä tiennyt että kylkiäisenä tulee rajauskynä) sekä volumehuulirasvan (ei anna lisävolyymia, mutta muuten ihan kelpo huulirasva), alle 50 € kaikki! Pelkkä edt on normaalisti miltei viisikymppiä.

    VastaaPoista
  4. Biotherm ja Clinique täälläkin suokkareita. Arvaa mitä kannoin Amerikasta viikonloppuna! Oli taas C niin paljon edukkaampaa.

    Ostin tuota EL:n puhdistusainetta joskus Hulluilta Päiviltä ja minulla se kirvelee tosi pahasti silmiä. Suosin C:n silmämeikin poistoainetta.

    VastaaPoista