sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Windbreaker ja pari uutta nousijaa

A&A:sta tilattu Scotch Shrunkin takki tuli alkuviikosta. Pelkistetty tummansininen windbreaker, jossa raidallinen trikoovuori ja vetoketjulliset taskut. Just sellainen kuin pitääkin. Sekä hihansuiden että helman sisäpuolella on resori eli tuuli tosiaan pysyy takin ulkopuolella. Koko 152 cm on just eikä melkein, siitä huolimatta, että merkin mitoitus on reilu. Taidan olla syksyllä taas takkiostoksilla.

 
 


SS:n vaatteiden mukana tulee aina jotain pientä rekvisiittaa, Luksulla on yksi laatikollinen täynnä näitä aarteita. Tällä kertaa sormiskede.


Muitakin kevätvaatteita joutuu pikkuhiljaa ostamaan. Luksun vaatekaapissa on pari uutta nousijaa merkkien osalta. Yksi on vanhan kunnon Levi's, niiden trikoopaidoilla on hyvä hinta-laatusuhde. Toinen vanha, mutta pojan vaatekaapissa uudehko merkki on Diesel, farkkujen lisäksi pari paitaa on löytänyt uuden fanin. Kolmantena nousijana Pepe Jeans. Inkalla oli 9-12 -vuotiaana tosi paljon merkin vaatteita, tykkäsin laadusta ja ulkonäöstä, oli siihen aikaan niitä harvoja tyttöjen vaatteita, jotka eivät olleet liian hutsumaisia, mutta eivät liian lapsellisiakaan.

5 kommenttia:

 1. Haha, liian hutsumainen on tosiaan paha :-D

  Mä voin lunastaa ton takin pois syksyllä, jos jää niin vähälle käytölle teillä - ettei jää sun harmiksesi sinne kaapin perälle pyörimään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä kuule yhtään ilku siellä, tuon kokoisille/ikäisille tytöille oli tosi vaikeaa löytää säällisiä kuteita. On tod.näk. edelleen. Ainakin verrattuna meidän ikäisiin/kokoisiin poikiin.

   Asia selvä:) SS:n vaatteita ei ole koskaan saanut palasiksi, takitkin ovat olleet käytön jälkeen erittäin hyvässä kunnossa.

   Poista
  2. Säällisiä = säädyllisiä ;)

   Poista
  3. En todellakaan ilkkunut - olen päinvastoin sitä mieltä, että suuri osa tyttöjen vaatteista on liian hutsahtavia! Silti sananvalintasi oli aivan mainio :-)

   Poista