tiistai 9. huhtikuuta 2013

Herätys!

Wilmaan on viime aikoina ilmestynyt huolestuttavan paljon myöhästymismerkintöjä. Syy on milloin bussissa, milloin puhelimen herätyskellossa - joka ei kuulemma toimi. Jep jep. Aikaisemmin käytössä oli Wake-Up Light, mutta siinä oli niin aneeminen ääni, ettei siihen syystäkään herännyt.


HSL:n aikatauluihin en voi vaikuttaa, mutta herätyskellon formaattiin kyllä. Ostin Arne Jacobsenin suunnitteleman "Table Clockin". Herää muuten naapuritkin, on sen verran äänekäs kapine.

7 kommenttia:

 1. mä niin odotan aikaa, että meillä tarvittaisiin herätyskelloa... ei ole edes aikuiset tarvinneet vuosiin, kun "nahkavekkarit" herää niin aikaisin - luotan siihen, että teininä ne nukkuu!

  mutta hienon herättäjän olet ostanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teininä ne nukkuu, pitkälle iltapäivään:) Mutta niin se kuuluukin mennä. Inka on tosin ollut aina aamu-unisempi kuin veljensä, joka on perheen ainoa aamuvirkku (herää siis 8-9 aikaan).

   Eikö olekin hieno?

   Poista
 2. Hieno, katsotaan miten meillä herätään ens syksynä kun on tokalla. Nyt kyllä herää ihan itsestään klo 6, joka ikinen aamu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on siis Inkalle ei Luksulle:) Luksu herää sopivasti, arkiaamuisin ei kamalasti tarvitse herätellä, mutta toisaalta ymmärtää olla hiljaa jos muut nukkuu.

   Poista
 3. Tikittääkö se? Vai onko äänetön? Hieno - mulla vaan on yleensä pakko olla tylsiä digitaalisia kelloja, kun ne on yleensä ainoita äänettömiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tikitä, mutta herätys on sellainen tajunnanräjäyttävä (onneksi ei ole mun, tippuisin sängystä;). Me aikuiset ollaan onneksi aika sikeäunisia, ei herätä tuohon jos ollaan itse nukkumassa. Mutta herkkäuninen pienemmässä asunnossa herää varmasti tuohon vaikkei olisi tarkoituskaan.

   Poista
 4. sullon paras nimi!;)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista