sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Pojille vaatteita

Aika monella tuntuu olevan vaikeuksia löytää kivoja vaatteita vähän isommille pojille. Allekirjoittaneella ei ole mitään vaikeuksia asian suhteen, mun kokemuksen mukaan kaupat ovat kivoja vaatteita pullollaan. Paljon toki ostan reissun päältä, olen kova kulkemaan:)


Alla muutama kiva merkki, sellaisisia mistä itse tykkään. Tommy Hilfiger on koko perheen suosikki, ollut "aina". Luksulle poikien mallistoa, Inkalle Denim mallistoa ja sitten meille aikuisille vapaa-ajalle miesten ja naisten mallistosta. TH:n lisäksi suosin hollantilaisia merkkejä, koska mittasuhteet ovat meille sopivat. Pitkille ihmisille mitoitettuja. Mukavan casuaaleja, sellaisia Luksun(kin) näköisiä.

Scotch Shrunk - ei halpa mutta laadukas, kilpailee tasaväkisesti TH:n kanssa
Seven One Seven - kuumin nousija, katsokaa tuo linkin intro, ihan törkeän hyvä. Merkin liikkeet ovat ehdottomasti käymisen arvoisia vaikkei lastenvaatteet niin kiinnostaisikaan.
Vingino ja Salty Dog - aavistuksen halvempia, kuitenkin hyvälaatuisia merkkejä

Mulla ei nettikaupoista ole niin kokemusta, mutta käsittääkseni ne toimivat hyvin. Hollannin suurin lastenvaatteiden nettikauppa on Kleertjes.com, siellä on aika kattavasti eri merkkejä. Merkkihaulla löytyy monia muitakin kauppoja, luulisin, että nekin toimivat hyvin. Tosin läheskään kaikki eivät toimita kuin Benelux-maihin ja Saksaan.


Skeitti / snoukkamerkeilläkin on ihan hyvälaatuisia vaatteita, eikä ne kaikki ihan susirumia ole.  Ainakin Burton, DC ja Element ovat laadultaankin hyviä.

2 kommenttia:

 1. Sama juttu, ei mitään ongelmia löytää kivoja vaatteita 10-vuotiaalle :) Ehdoton suosikkini on myös Hilfiger, sen lisäksi kaapissa on Warpia, DC:tä, Peakia jne.

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joku muukin:) Warpia meillä ei ole ollutkaan, täytyy kokeilla. Ja Peakilta ei enää tule junnumallistoa, ainakaan kesäkauteen:(

   Poista