torstai 25. huhtikuuta 2013

Tuliaiskassi

Tuliaiset eivät ole meidän perheessä itsestäänselvyys. Joskus niitä saa - toisinaan ei, eikä siitä sitten sen enempää. Jos toinen lapsista on mukana ja toinen kotona, niin silloin se kotiin jätetty raukkaparka saa aina jotain pientä. Tai isompaakin, jos kohdille sattuu. Viime viikonlopun reissulta tuotiin kotiinjääneelle kassialmalle uusi kesäkassi.


Laukku Bershka. Yksityiskohtana pinkit vetoketjut ja pinkki vuori.

Inkalla ei ole koskaan ollut prinsessavaihetta (ei ole kauas omput tässäkään kohdin singahdelleet;), vaaleanpunainen on ollut enemmänkin epäsuosiossa. Yläkouluikäisenä vaaleanpunainen ja erityisesti pinkki olivat todella voimakkaasti inhokkeja, niitä lissujen värejä;). Nyt lukioikäisenä värien kategorisointi on jäänyt ja pinkkiäkin on ilmestynyt vaatekaappiin. Mulla meinasi tipahtaa böönat lattialle, kun neiti tuli kirkkaanpinkit drdenimit jalassa kotiin. 

Housut ja paita Hollister. Päällimmäinen paita Minimum.
Olen erittäin positiivisesti yllättynyt sen laadusta, ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.


6 kommenttia:

 1. Siis kuka teillä sitten prinsessailee, täytyyhän jok aperheessä prinsessoja olla ;)?!

  Kivan kesäkassin kassialma sai. Ja mä en kyllä miellä pinkkiä ja pissistä yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä ole prinsessaa eikä prinssiä lainkaan:( Mullakaan ei ole ollut mitään prinsessavaihetta lapsena. Myöskään lapset eivät ole lämmenneet mihinkään roolileikkiin, ollaan niin mielikuvitusköyhää väkeä;)

   Poista
 2. Ohi aiheen mutta kysyn kuitenkin koska tiedän että olet ihan pro lakana-asioissa....Mitkä ovat sinusta olleet kestäviä ja ennen kaikkea miellyttävän tuntuisia valkoisia pussilakanoita?Blogimaailmassa Beach House tuntuu olevan in mutta itseäni jotenkin epäilyttää trikoolakanat. Gant:ia meillä on ollut yksi setti mutta haluaisin jotenkin pehmeämmät pussilakanat. Millainen on Himla entä pellavaiset (ovat kovia?) ?jne.

  -Iitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lämpene trikoolakanoille minäkään, ajatuskin on täysin turnoff.

   Meidän Gantit on ainakin suht pehmeät, samoin Lexingtonit. Meillä on myös Lacosten (ei ole niin pahat kuin kuulostaa) ja ne ovat olleet tosi hyviä. Inkalla on nyt käytössä Hayn lakanat ja nekin vaikuttavat hyviltä.

   Himla on hyvä, nyt kun sanoit, niin pehmeämpi kuin Gant, mutta myös ohuempi (rypistyy helpommin). Pellavalakanoita meillä on Balmuirilta ja ne ovat kyllä tosi hyviä. Landella on Himlan pellavalakanat ja ne myös hyviä, alkuun jopa pehmeämpiä kuin Balmuirit (jotka siis pehmenevät käytössä).

   Poista
 3. Siis auta nyt tällaista perusjunttia, että mitkä sulta meinas tipahtaa lattialle, kun ei vaan ymmärrä...

  -ano

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, mun moka. Siis kahvia olin keittämässä/jauhamassa (böna-papu).

   Poista