lauantai 23. maaliskuuta 2013

Once again: Filorga ja 40+ iho

Olen ennenkin kehunut Filorgan tuotteita: naamiota, silmänympärysvoidetta, seerumia ja Meso-c -vitamiinikuuria. Välillä kokeilen muitakin seerumeita mutta kyllä Filorgan vaan on paras. Ostin viime viikolla taas Optim-Eyes -silmänympärysvoiteen ja Meso + -seerumin. Olisin ostanut Meso-mask naamionkin, mutta se oli loppu.

Muutkin ovat huomanneet tuotteiden toimivuuden, nykyisin osa tuotteista on melkein aina loppu. Toisaalta en ihmettele, hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan.


Sarjassa on myös BB-voide, sitä ajattelin kokeilla seuraavaksi. Ja välillä olen pohtinut, että pitäisikö kokeilla kotimesoterapiahoitoa, epäilen vaan, että tulisiko sitä kuitenkaan tehtyä. Onko kenelläkään kokemusta, jaksaako hoitoa tehdä kotona (alkuinnostuksen jälkeen)? Olen kokeillut mesoterapiaa muutaman kerran hoitolassa ja se kyllä toimii. Oma ihoni on ikäisekseen suht hyvässä kunnossa, ongelmani (edelleen) on syvät juonteet. Niihin auttaa täyteaine, ainakin joksi aikaa. Siihen heti, kun löytyy sopiva rako aikataulussa.

4 kommenttia:

 1. Moiks,
  tykkään kans=) Oon 37v ja nyt käyttäny puoli botlea Meso + -seerumia ja silmänympärysvoidetta. Eniten olen kuitenkin ehkä tykännyt yövoiteesta (Sleep and Peel). Aikas silikoonisen oloisia, mutta iho on kyllä selkeästi parantunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Mulla oli tuota Sleep and Peeliä joskus vuosi sitten, ei hullumpaa sekin. Sieltä löytyisi muitakin kokeilemisen arvoisia voiteita.

   Poista
 2. Tätä mun on pitänyt kokeilla jo kauan, mutta kun ekaksi pitäisi käyttää pois nuo kaappeihin jo kertyneet kokeilut...

  En vaan tiedä millä tökötillä aloittaisin? Onko tällä merkillä joku oma edustus esim. Stockalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytä ne entiset pois, tuskin ne vanhetessaan paranee:)

   Stocka myy merkkiä, samoin jotkut apteekit, kannattaa katsoa sivuilta jälleenmyyjät.

   Poista