loihti pääsiäispöytään sitruunarisottoa* ja grillaili parsaa kuin vanha tekijä.
Kyllä oli anoppi iloinen. Ja ihmeissään, kaikkien näiden vuosien jälkeen;) Ja appiukko tyytyväinen, kun sai grillin ääreen seuraa. Siinä sitten kimpassa taivasteltiin, ettei ole koskaan ennen tarvinnut pääsiäisenä untuvatakki päällä grillailla.
Pääsiäiskukkina hyasintteja. Anoppi ei paljon narsisseista perusta.
* Pastanjauhajien ohje on meillä todettu toimivaksi: hyvää ja helppoa, vaikka viekin hieman aikaa. Mutta niinhän risotto aina.
Toppatakki päällä grillattiin mekin,kyllä on kylmä! Grillaatko parsan ihan pelkällä grillillä vai onko käytössä grillipannu?
VastaaPoistaGrillaan siinä grillin ylätasolla, mikä sen nimi onkaan. En ole oikein hiffannut sen grillipannun funktiota.
PoistaAika stylen kuvan oot parsoista ottanut! Me grillattiin päivällä paisteella, toppatakit päällä kylläkin. Toi sitruunarisotto on musta ihan ykkönen!
VastaaPoistaEnkö olekin? Tosi staili:) Ehkä vappuna kevyemmässä takissa...
PoistaO-nom-nom.
VastaaPoistaMeillä grillattiin pariin otteeseen katritsaa, jätetään ne rehut muille. ;-) No ei vaan, ehkä minäkin voisin uskaltautua kokeilemaan noiden parsojen grillaamista. Tosin, anopille niitä taitaisi olla turha tarjota...
Jätin appiukolle sen karitsan grillaamisen, siihen ei mun taidot riitä.
PoistaYllätät anopin joku kerta;)