sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Anopin pikku apulainen


loihti pääsiäispöytään sitruunarisottoa* ja grillaili parsaa kuin vanha tekijä.

Kyllä oli anoppi iloinen. Ja ihmeissään, kaikkien näiden vuosien jälkeen;) Ja appiukko tyytyväinen, kun sai grillin ääreen seuraa. Siinä sitten kimpassa taivasteltiin, ettei ole koskaan ennen tarvinnut pääsiäisenä untuvatakki päällä grillailla.

 
Pääsiäiskukkina hyasintteja. Anoppi ei paljon narsisseista perusta.


* Pastanjauhajien ohje on meillä todettu toimivaksi: hyvää ja helppoa, vaikka viekin hieman aikaa. Mutta niinhän risotto aina.

6 kommenttia:

  1. Toppatakki päällä grillattiin mekin,kyllä on kylmä! Grillaatko parsan ihan pelkällä grillillä vai onko käytössä grillipannu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grillaan siinä grillin ylätasolla, mikä sen nimi onkaan. En ole oikein hiffannut sen grillipannun funktiota.

      Poista
  2. Aika stylen kuvan oot parsoista ottanut! Me grillattiin päivällä paisteella, toppatakit päällä kylläkin. Toi sitruunarisotto on musta ihan ykkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkö olekin? Tosi staili:) Ehkä vappuna kevyemmässä takissa...

      Poista
  3. O-nom-nom.
    Meillä grillattiin pariin otteeseen katritsaa, jätetään ne rehut muille. ;-) No ei vaan, ehkä minäkin voisin uskaltautua kokeilemaan noiden parsojen grillaamista. Tosin, anopille niitä taitaisi olla turha tarjota...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätin appiukolle sen karitsan grillaamisen, siihen ei mun taidot riitä.

      Yllätät anopin joku kerta;)

      Poista