tiistai 5. maaliskuuta 2013

Fiilistellen Filipan kevättä

Fiilistelin Filppa K:n kevätmalliston seurassa. Tuollaisen neuletakin haluan, siis todella haluan. Kävin kyseistä yksilöä jo hipelöimässä: malli ja materiaali olivat kivoja mutta tuo väri on livenä vähän erikoinen. Värin nimi on Wood ja se sitä parhaiten kuvaakin. Kuvassa ihan kiva, mutta ei ainakaan Stockan valaistuksessa ihan vakuuttanut. Toinen värivaihtoehto olisi tummansininen mutta en lähde siihenkään. Onko kukaan nähnyt vastaavaa jossain muussa värissä?

Kollaasin paidat haluaisin myös. Tuon lyhythihaisen väri on persikka, ehkä kuitenkin mulle mieluummin koralli. Ja tuo kuviopaita on kiva, se kelpaisi.

Alempi kollaasi on myös Filipan kevättä ja tykkään noista kaikista asuista. Ja mikä parasta, multa löytyy nuo kaikki tai ainakin hyvin paljon samanlaiset Filipan versiot kaapista. Sekä ylä-että alaosat. Merkkiuskollisuudessa on puolensa:)


Sori, nämä ovat ehkä puuduttavia teille mutta mulle mainioita mood boardeja, kun Filipan kuvien pinnaaminen ei oikein onnistu.

6 kommenttia:

 1. Noi kaikki alakuvien asut kelpais..saisko jostain vielä nuo hoikat jalat ;)

  VastaaPoista
 2. Ei ole puuduttavia, koska olen mitä suurin Filippa K -fani itsekin. Nyt on mielessä erityisesti eräät mustat housutt, jotka pitäisi käydä sovittamassa; nothing special, mutta näyttivät matksun ja mallin puolesta sellaisilta, että niille tulisi tosi paljon käyttöä. Hyvä kun muistutit!

  VastaaPoista
 3. Tuo Wood on ihan kiva väri, mutta miellän sen kuitenkin enemmän syksyväriksi.
  Kätevä tuo kuva, printtaat vaan itsellesi vaatekaapin oveen ja viikon vaatevalinnat on kerralla selvät! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se luonnossa ole edes noin hyvä. Ihan päin puuta.

   Hyvä idea, oikeasti. Näin teen!

   Poista