sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Halvempi ei ole aina huonompi: Liebeskind Berlin, Stylesnob ja COS

Uskalsin kaivaa tänään kaapista ohuempaa huivia ja kevympää kenkää. Kaapista löytyi mm. Stylesnobin huiveja, jotka ovat tosi kestäviä ja pehmeitä. Hintakaan ei päätä huimaa, 39 euroa. Halvempi ei ole aina huonompi.


Huomasin pari viikkoa sitten, että Stockalle on tullut myyntiin Liebeskind Berlinin laukkuja. Mulla on kaksi merkin laukkua ja Inkalla yksi ja olen todennut, että laukuissa on tosi hyvä hinta-laatusuhde. Hinnat 100 - 300 euron välillä, ei mielestäni paha hyvälaatuisesta nahkalaukuista.


Omat laukkuni olen ostanut Saksasta, Inkan laukku on ostettu Urban A:sta. Stockallakin siis jotain malleja myynnissä ja nopealla googlettamisella löytyi useampikin merkkiä myyvä nettikauppa. Hyvälaatuisia sopuhintaisia nahkalaukkuja ei ole mitenkään helppo löytää, mutta tässä yksi merkki, mikä kannattaa pitää mielessä. Merkiltä löytyy paljon muitakin nahkatuotteita mm. kenkiä, vöitä ja tabletsuojia.


Kolmantena pitää kehua COS:n väljiä t-paitoja. Nämä pesevät laadussaan esim. T by Alexander Wangin samanlaiset paidat. Wangin paidat maksavat yli kolminkertaisesti verrattuna COS:n vastaaviin, mutta Wangin laatu häviää kirkkaasti COS:lle. Mulla on samanlaisia paitoja (voi miksi Nina?) myös Filipalta ja Acnelta, nekin hyvälaatuisia, mutta maksavat taas reilusti enemmän.


Wangin paita on hyvin samanlainen, materiaalia ja rintataskua myöten. Pinta vaan nukkaantui muutaman pesun jälkeen. Ja niistä vinoista saumoista en viitsi edes avautua.

Ja Jee, sunnuntai-ilta, viikon kohokohta:) Arvatkaa mitä iltapalaksi? Jees, se on kevät!

9 kommenttia:

 1. Mulla on yksi Liebeskindin olkalaukku, joka on pysynyt tosi hyvänä - valitettavasti se on vain vähän värjääntynyt indigofarkuista "takapuolelta".

  Ja Cosin teepaidat ovat munkin mieleen, viimeksi eilen hypistelin niitä liikkeessä (siellä oli muuten se viidakkomekkokin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut puhdistaa sitä, siis lähtisikö väri pois?

   Pitää yrittää tuonne Cosille ihan ajan kanssa. Ja kokeilla sitä viidakkomekkoa:)

   Poista
  2. Se on mokkalaukku, joten en ole kokeillut/viitsinyt putsata. Ehkä voisi :-)

   Poista
  3. Ai no mokka onkin varmaan vähän haastavampi. Mä olen pintanahan saanut puhtaaksi sillä Wolyn puhdistusaineella.

   Poista
 2. Pyörittelin pari viikkoa sitten just noita Leibeskindin juttuja Tapiolan Stockalla ja nahka tuntui todella laadukkaalta.

  Jos sun iltapala on sama kuin mulla, niin ilta menee sitten pikkusia yllätyshahmoja kootessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jälkkäri taisi olla sama. Jätettiin ne hahmot kokoamatta ja syötiin pelkät suklaat:)

   Poista
 3. Eikö Luksu ole liian iso virpomaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten niin, meillä kävi ihan jotakin esiteinejäkin?!

   Poista
  2. Piti lukea useampaan kertaan onko jossain sanottu, että L olisi ollut virpomassa?

   En tiedä onko noissa jotain ikärajaa. Meillä ei kumpikaan lapsista ole koskaan virponut, joten en ole perehtynyt asiaan. Kai sitä voi virpoa niin pitkään kuin pokka pitää.

   Poista