perjantai 30. marraskuuta 2012

Pasila klo 9.00


En tiedä missä muut olivat, mutta olipahan tilaa ajella.

20 kommenttia:

 1. Puolessa tunnissa aamulla töihin - jopa sadekelillä voi helposti mennä kolme varttia. Ei paha :-) Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli tosi nopea työmatka, kun ei ollut yhtään urpoa hidastamassa menoa;)

   Poista
 2. Hahaa loistava :D Kerrotteko nyt, miten pääsen täältä takaisin Turkuun??!! T. Terkut Pasilasta. Olin tuossa varttia aikaisemmin - tuossa kuvassa hautautuneena luultavasti tuon kasan alle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tulin just lounaalta, se kinos oli kasvanut. Pitäisköhän hakea lapio autosta ja lähteä kaivamaan sitä kinosta. Ethän ole siellä?;)

   Poista
 3. Ne muut seiso siellä Pasilan asemalla, koska poliisi oli kehoittanut käyttämään julkisia. Kehä 3 jumbon kohdalla oli kanssa ehkä himppusen tavallista väljempi seiskan aikaan. Mä fiksuna tyttönä ajoin mun auton aamulla parkkiin kohtaan, jossa oli noin 20cm lunta. Voi olla että kävelen iltapäivällä 8km kotiin ja auto jää työpaikan viereen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten seisookin. Kyllä tuossa ainakin yksi lähijuna kulkee...

   Meillä on onneksi parkkihalli, kiva lähteä illalla lämpimällä autolla kotiin:)

   Poista
 4. OT, oletko seurannut tätä uusinta blogikohua? Muistaakseni sinäkin sait aikoinaan osasi samaisen blogistin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... siis osasi kiusaamisesta

   Poista
  2. Tiedä oliko se mun kohdallani kiusaamista, enemmänkin hemmetin ärsyttävää häiriköintiä. Niin tai näin, ehkä toiset eivät koskaan opi...

   Poista
 5. Ohos! Teillä on siellä etelässä enemmän lunta kuin täällä reilut 100km pohjoisempana. Mutta perässä tullaan, lunta tupruaa taivaan täydeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo aamun tilanne oli pientä, illalla tilanne oli jo ihan toinen. Sitä lunta siis tuli ja tuli, ja se pöllysi tosi paljon. Meidän katu on toisesta päästä ison kinosten peitossa, toisesta päästä asfaltti on aivan paljaana.

   Poista
 6. Pääsin myös ennätysnopeaan töihin, lähdin aamulla himppasen vaille seitsemän ja perillä jo ennen puolta kasia. Oli kyllä väljää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli väljää. Illalla ei sitten ollutkaan yhtään väljää, mistä lie luolistaan ne kaikki nousseet:)

   Poista
 7. Jep - urpo ilmoittautuu! En lähtenyt kiristämään hermoja omalla autolla etsimään parkkipaikkaa lumivallien keskeltä Helsingin huonoiten parkkipaikkoja omaaville kaduille vaan otin taksin asiakkaille... enkä meinannut saada enää taksia iltapäivällä kotiin päin. Ei voi voittaa, aina meille urpoille käy näin. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sä ole urpo:) Mäkin yritin saada illalla taksia, ihan turha toivo. Onneksi mies tuli hakemaan.

   Poista
 8. Mä ajoin tosta puoli kympiltä ja sitten oli jonoa Itäväylällä, kun aurat ajoi kolme rinnan:( no ainakin oli puhdas tie (hetken)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli Itäväylällä Hertsika-Kulosaari matkalla neljä autoa ojassa ja kaksi kolaria (ja siis matkaa ehkä vajaan kilometrin). Eikä edes ruuhka-aika...

   Poista
 9. Meillä ei oo Oulussa vielä yhtään lunta. Onneksi tulin sitä Helsinkiin muutamaksi päiväksi katsomaan. JIHAA!

  VastaaPoista