keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kuulokkeet

Mun pitäisi ostaa uudet kuulokkeet. Mun Sennheisereille kävi pieni tapaturma, kosteusvaurio. Tiedättehän? Tippuivat vessanpönttöön, tiedättehän? Sellaista voi käydä kenelle tahansa. Ihan itse tiputin, onneksi puhtaaseen pönttöön.  Ja onneksi reissun päällä, menivät siis omavastuuttoman matkavakuutuksen piikkiin.

 
Olin kuulokkeisiin tosi tyytyväinen ja ajattelin ostaa samanlaiset tilalle. Kävin tänään pikaisesti Stockalla pyörimässä ja katse kiinnittyi näihin Beats by Dr.Dre Solo HD -kuulokkeisiin.  Väri ei tarvitsisi olla noin huomiota herättävä, mutta itse malliin ihastuin. Onko kenelläkään kokemusta merkin kuulokkeista? Tai olisiko suositella hyviä kuulokkeita, hintaluokasta 150 - 250 euroa? Ja itse asiassa Inkakin tarvitsisi uudet kuulokkeet, olisiko suositella myös pykälää halvempia kuulokkeita? Mitään parinkympin rimpuloita en hänellekään osta, mutta saa luvan tyytyä noin sadan euron versioihin.

 

12 kommenttia:

 1. Mun suosikki on Bosen Noise Cancellation -kuulokkeet, suosittelen! Ei ehkä yhtä stylet kuin noin sun Beatsit, mutta äänen blokkaus toimii oikeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boset on hyvät, mutta ne mallit jotka haluaisin menevät ihan toisessa hintaluokassa;) Toisaalta en ole niitä halvempia edes kokeillut, täytyypä testata.

   Poista
 2. Siis mikä niiden kuulokkeiden päätarkoitus on?

  Mulla on langattomat Jabra Halot, mut käytän niitä siis puhelimen kanssa autossa. Mun minikorvilla ei pysy ne korvien päälle laitettavat enkä tykkää autoihin asennettavista bluetooth systeemeistä. Ajelen siis urpon näköisenä kuulokkeet korvilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätarkoitus on kaikki, ihan musiikin kuuntelusta puhelinneuvotteluihin. Ja joskus isken ne päähän ja luon itselleni illuusion, että maailmassa on vain minä:))

   Joo, ja siis langattomat ehdottomasti. Mulla on isot korvat eikä ne handsfreet pysy niissäkään. Eli urpoillaan kimpassa:)

   Poista
 3. Näin taannoin lähijunassa yhdellä kundilla tuollaiset kuulokkeet (tuo Dr.Dre teksti jäi mieleen) ja pitivät täydellisesti äänet sisällään. (Inhoan sitä kun kuunnellaan julkisissa musiikkia niin että koko liikenneväline kuulee sen, joten olin positiivisesti hämmästyksestä ymmyrkäisenä)

  Meillä on vaan Sennheisereita (ja niistäkin melko halpiksia), joten muuten en osaa sanoa kuulokeasiaan mitään.

  t. Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tämä oli tärkeä tieto. Pitääköhän myös ulkopuolisen melun poissa, esim lasten narinan?;)

   Musta noi oli kivat, eivät liian massiiviset, täytyy vielä käydä testaamassa miten ne istuu päähän.

   Poista
 4. Mageet! Varmaan löytyy vastameluversioinakin.

  Siis oikeesti. Kohta en usko enää sattumaan ;) Talouteen on hankittu viikon aikana kahdet uudet luurit. Boset- sorry- budjetti. B&O:t- sorry- langalliset. Muutamalla kuuntelulla molemmat toimivat. Tanskalaiset näyttävätkin hyvältä ;)

  Sankaluurit päässä ei kehtaa urpoilla eikun urheilla. Hikiset pehmusteet…

  t. viidenaiti

  ps. Juniori kommentoi tohtoreita: kuuluu läpi kun kaveri kuuntelee luokassa ;) Äiti ihmettelee missä luokassa/ millä tunnilla saa istua luurit korvilla!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en onnekseni urheile, joten en kovin hikoilekaan:)

   Meillä oli myös yksi kappale hajonnutta kiintolevyä, jonka vaihtaminen maksoi reipas 200 euroa, vieläkö peesaat?;)

   Poista
 5. Joo. Peesaan. Yksi omenakone odottaa huoltoon viejää :)

  Niin ja kuka peesaa ja ketä ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kuka peesaa ja ketä"? Mitä väliä sillä on? Mitä seuraavaksi,"mun iskä on vahvempi kuin sun iskä"?

   ohis

   Poista
  2. Klik. Poistan vastaukseni.

   t. viidenaiti

   Poista
  3. Voi morjens ano. Ja tähän perään kaikkia erilaisia hymiöitä...

   Poista