lauantai 1. joulukuuta 2012

Tuhlaajaäidin kotiinpaluu

Olipahan päivä.
Aika monet rattiraivarit ehdin vetää:)
 
Päivän kruunasi sekin karvahattusetä, joka ajeli karvalakkinissanillaan yksisuuntaista katua väärään suuntaan. Ohi ei tietenkään kummaltakaan puolelta mahtunut. Sedän datsunissa oli pakkikin kateissa eli me neljä vastaantulevaa, jotka siis ajoimme oikeaan suuntaan, jouduimme peruuttamaan korttelin verran ja kiertämään puoli kantakaupunkia...
 
Mikä ihme siinä on, joka ikinen talvi. 
 
 
"Hei lapset, äiti tuli. Toin teille suklaapukkeja."
 
Eivät edes kiitosta sanoneet.
 
"Tänään on joulukuu, missä meidän joulukalenterit?"
 
 
Onneksi on Ärrä.
 
 
Tänään pitäisi vielä testata joulun juhlien juomat.
Mikä uhraus.
  

6 kommenttia:

 1. Oo jee, ekat hyasintit!
  Tekisi jo mieli ostaa valkoisia amarylliksia, mutta enhän olisi edes kotona niitä ihailemassa.

  Jos pukit ei mene teillä kaupaksi, niin mä kyllä hoidan. Viime aikoina on mennyt kaikki N:n jämät kaappien pohjalta. Ja sen huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin katselin amarylliksia mutten ostanut. Toisaalta haluaisin vaihtelun vuoksi jotain muita joulukukkia, mutten tiedä mitä.

   Mä söin jo yhden pukin...

   Poista
 2. Onneksi meitä on muitakin, siis noita rattiraivareiden saajia. Itse eilen Kalliossa sain yhden jos useammankin raivarin, kun juutuin ylämäkeen väistäessäni väkisin alaspäin vastaantulevaa urpoa - vaikka näki ettei kadulla mahtunut kuin yksi auto ajamaan ja toinen tuli matalalla autollaan kinoksien keskellä jyrkkää ylämäkeä. No onneksi pienellä pakilla etc sain autoni hangesta ja pääsin mäen sitten tämän kohtaamisen jälkeen ylös. ja mä jouduin kanssa kiertämään kerran jos toisenkin.

  Kiittämättömiä kakaroita, sanon minä. Mä voin tulla syömään noi suklaapukit, jos eivät kelpaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on meitä varmaan aika monta;) Voisi tietty käyttää julkisia, mutten millään viitti.

   Poista
 3. Heh, sama juttu täällä. Toin joulukalenterit, joo, ok, oli vähän lapselliset mutta kun ois pitäny olla joku karkkikalenteri, eikä mikään euron suklaa... höh.
  No on sulla ollut oikein liikennepäivä ;D Minä saan usein noita rattiraivareita ja mietin joskus, että onkohan vika sittenkin meikäläisessä itsessään? Jos olen vaan niin hätähousu, että edessä keskiviivan tuntumassa alinopeutta ajavat ärsyttävät siitä syystä? Vaikkeivät siis mitään väärää varsinaisesti tee. Paitsi hidastelevat.. ;D Ainakin silloin kun itselä on kiire. Eli melkein aina, hah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luksulla on Haribon karkkikalenterikin, Inka ei enää sellaista halunnut.

   Mä uskon vakaasti, että se vika on niissä muissa;). Kiusallaan tulevat meidän eteen tupeksimaan:))

   Poista