maanantai 20. helmikuuta 2012

VanhanaikainenOlen yrittänyt sinnitellä alkuvuoden ilman perinteistä kalenteria.
En vaan osaa. En ole vielä valmis paperittomaan maailmaan.

Ja olen entisessä kierteessä.
On outlookin kalenteri, jota synkkaan kahteen eri puhelimeen.
Jos muistan.

Ja sitten tämä perinteinen.

Ja tietysti eteisen muistitaulut.

8 kommenttia:

 1. Samassa jamassa. Huijaan itseäni sillä, että ostin vain ihan pienen paperikalenterin ja mukamas nytkylläihantosi siirryn pelkkään sähköiseen. No juu, en siis ole ollut viimeiseen puoleen vuoteen oikein varma mitä kaikkea olen unohtanut... Tosi kätevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu, jaksa ajatellakaan mitä kaikkea olen unohtanut.

   Poista
 2. Minussa on virhe ilmeisesti, ei ole käynyt edes mielessä paperikalenterista luopuminen. Minusta se on ihana. Etenkin siinä vaiheessa kun on ihan nuhjaantunut ja hiirenkorvilla ja täynnä tekstiä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet vaan vielä vanhanaikaisempi:)

   Poista
 3. Mullakin on outlookin kalenteri synkkauksineen. Ja sinne privamerkintöinä mm. toimistopäivä. Muuten kollegat tolppaa sinne jos jotain kokousta. Lisäksi Positiivareiden kalenteri, jossa saan paremmin visuaalisen näkymän, etten ole ti Itä-Lapissa, ke Helsingissä, to Länsi-Lapissa ja pe Oulussa. Jotenkin visuaalisesti mulle helpompi. Ja paperikalenterin väliin on paljon helpompi tunkea kaikki tärkeät lippulaput. Niitä on sieltä kiva pudotella esim neukkarin lattialle just, kun on pikkaisen myöhässä möötistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä harraatan juurikin kalenterikutsuja outlookin kautta, ja kaverit kiittää:) Nolona kuitenkin vedän palsuissa paperikalenterin esiin, ja saan todella hitaita katseita. Muinaisjäänne.

   Poista
 4. Täälläkin samassa jamassa. Ja mä en uskalla synkata puhelinta kun joka kerta häviää kaikki numerot ja tilalla on Lassin 300 kaveria..:/. Huoh. Ei ole helppoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole helppoa, ei. Ehkä mä pikkuhiljaa opin. Tai osaan, mutta en vaan luota sähköisiin täysin.

   Poista