torstai 2. helmikuuta 2012

Miina

Äiti, miksi sä huudat?

Ai miksikö mä huudan? No täksi huudan. Joka päivä sama juttu. Ei kotiinsa pääse, kun oven edessä on aina joku miina. Erityisesti nämä ilman suojuksia lojuvat luistimet ovat tosi fantsut.  Monologi jatkuu, mutta kukaan ei jää kuuntelemaan.


Ei voi olla niin vaikea laittaa vaatteita naulakkoon.  Ja voin kertoa, että naulakoiden puutteeseen ei homma ainakaan kaadu.

Joka ikinen päivä sama juttu. Isot ihmiset.

24 kommenttia:

 1. Miten toi ois kauheen tutun näköistä. Luistimet onneksi ei kuulu toistaiseksi meillä varustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ongelma koskee vain Lottista, niin eihän sen vielä tarvitsekaan osata. On niin pieni, että ehtii myöhemminkin oppia tavoille:)

   Poista
  2. Tietääkseni lapseni ei harrasta sulista ja kulje 45 kalosseissa :D
   Mut se pienikin voi jo harjoitella musta.

   Poista
  3. Aijaa. Kantsii ehkä kääntyä anopin puoleen ja ystävällisesti tiedustella missä on mennyt pieleen;)

   Poista
 2. Onpas tuttu näky. Tosin täytyy sanoa että 8v. on kunnostautunut, enää jää vain kengät kiinni naulakossa roikkuviin toppahousuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kunnostauduttu. Kyllä mä ihan oikeasti oletan, että kouluikäinen osaa laittaa kamansa paikoilleen. Vaikka joskus Luksua koulusta hakiessa huomaan, että siellä vasta homma onkin joillain hakusessa. L:llä sentään on koulussa kamat siellä missä pitääkin.

   Poista
 3. Samma här. Ja ei ne opi ei. olen sen jo todennut. H osaa jo 17 vee ripustaa takin naulaan, mutta reppu ja kengät eivät vaan löydä paikalleen ei. Nuorimmilla on vielä "näin ripustan vaatteet naulakkoon"-kurssi vielä käymättä loppuun asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nuorimpien vielä tarvitsekaan. Inka kyllä laittaa vaatteet paikoilleen, mutta eteisessä saattaa olla parikin treenikassia levällään (tuossakin tilanteessa oli, muttei mahtunut kuvaan).

   Poista
 4. No meillä tuo pienempi oviaukon miinoittaja saa vielä anteeksi ikänsä takia, mutta siihen ison jättämiin koon 43 kenkiin menee ihan totaalisesti hermo! Ei auta vaikka kenkäteline on vieressä, ne jätetään just tasan siihen lattialle oven eteen. Prkl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No prkl. Mún anoppi on onneksi sen verran tiukka täti, että oppi on mennyt perille jo kotona:)

   Poista
 5. Aika tuttua... ja pisteenä i:n päälle tässä osoitteess,a että samasta asiasta joutuu narisemaan asunnon toiselle aikuiselle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei tuo kovin tavatonta ole, mutta meidän huushollissa ei todellakaan suotavaa. Varsinkaan, kun en jaksa aina toistaa itseäni. Seuraavaksi otetaan käyttöön sanktiomenettely:)

   Poista
 6. Ai muitakin miinamestareita löytyy! Mä luulin että vain meidän koululaiset..
  Ikuisuusongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olevan juu. Mä en lannistu;)

   Poista
 7. Aika tuttua. Eskarilaiselle on oppi mennyt parhaiten perille mutta nuo kaksi muuta miestä eivät tunnu oppivan. Nuoremman kohdalla on ehkä toivoa, jos vaikka isovelje esimerkki auttaisi. Opettaisikohan poika isänsäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sosiaalinen paine auttaa:) Hope so...

   Poista
 8. Samasta aiheesta meinasin postata toissapäivänä. En kehdannut.


  Neljä alakouluikästä,
  monot, luistimet, yksi uimapussi ja telivoikkakamat ulkovaatteiden lisäski, bonuksena koulureput - auki tietenkin ja puoli penaalia pitkin poikin. AAAAAAAAAAAAAAAAPUA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit vaan kehdannut.

   Nuo avoimet reput ja penaalit muuten kruunaa kokonaisuuden. Varsinkin kun siellä on vielä auennut teroitin... Sitten mulla vasta hauskaa onkin:(

   Poista
 9. ARGH. Samat näyttää miinat olevan joka paikassa... Kerro kun keksit hyvä sanktion...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä keksin jo. Futiskorttien takavarikointimenetelmä on kaikista tehokkain. Mä käytän sitä harva se päivä, tilanteeseen kuin tilanteeseen:)

   Poista
 10. Meillä täysin sama homma ja kyse kuitekin 8v tytöstä. Pinoon voi lisätä myös sukset, sauvat ja monot, pulkan... Joka päivä samajuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne tytötkin osaa, en kiellä. Kymmenen vuoden jankutus alkaa tuottamaan tulosta:)

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Äh, niin tuntuu olevan. Ei silti vähennä ..tutuksen määrää, kun yrität kammeta sisään ovesta.

   Poista