keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Nelikymppisten lehti

Nappasin lounastunnilla lehtihyllystä uudistuneen Evita -lehden. Muistan kun Evita tuli markkinoille: tykkäsin siitä alkuun kovasti, mutta sitten se jotenkin lässähti. Olin kuullut uudistuksesta mutta en sen enempää asiaan perehtynyt. Ehdin lehteä hieman selailla ja olin kovin positiivisesti yllättynyt. Tälle on tilausta, lehti nelikymppisille olematta liian mummo.Tutustumishinta 2,50 ei paljon kirpaise.

Lehden kannessa Niina Kurkinen on innoissaan vanhenemisesta. Jep jep.


12 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä. Mä oon tasan kerran lukenut/selannut Evitaa. Sen ekan numeron, kun se ilmestyi. Oli liian terveellinen lehti mulle. Ehkä mä repäisen tuon 2,50 jostain kasaan ja luen tuon uusimman... Oonhan oikean ikäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin ekoista numeroista, mutta sitten se homma jotenkin hyytyi, toivottavasti nyt ei käy samoin. Tässä on enemmän vaatteita ja kosmetiikkaakin, enemmän Olivian tyylinen.

   Poista
 2. Täytyypä ostaa! :) Ei muakaan haittais vanheneminen, jos näyttäisin Niina Kurkiselta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin laittaa alkuperäiseen postaukseen ihan saman, hyvähän se on Niina Kurkisena huudella:)

   Poista
 3. Luettu[x]
  Löytyi postilaatikosta.
  Hellyin puhelimyyjän soittaessa lankanumeroon... ei siihen muut soittelekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankanumeroon??

   Mä en ole vielä lukenut, ehkä huomenna ehdin.

   Poista
 4. Pitääkin testata, vaikka viikonloppuna. Ja hei, meilläkin on lankanumero ja siihen soittaa lehtimyyjien lisäksi iäkkäät sukulaiset:) Mä olisin valmis tuosta luopumaan, mies ei. Toisaalta sillä on kätevää etsiä kadonneita kännyköitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yritän ehtiä lukemaan sen viikonloppuna.

   Ollaan yritetty Luksulle selittää mikä on lankapuhelin, muttei ihan hiffaa;)

   Poista
 5. Täytyypä katsoa uusi ilme. Yksi työkaveri on kantanut noita töihin ja ainakaan syksyllä ei sisältö oikein vakuuttanut.

  Mutta minäpä en olekaan nelikymppinen! Sori, oli ihan pakko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eihän näin hyvää tilaisuutta voinut jättää käyttämättä:)

   Poista
 6. Eipä ole koskaan kyseinen lehti meikäläisen ostoskärryyn päätynyt. Ehkä sitten kun olen nelkyt? :D Onko ne jutut niin erilaiset kolme- tai nelikymppisille? Tota en kuitenkaan usko, että kukaan tosissaan on innoissaan vanhenemisesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot alaikäinen:) On jutut erilaisia kolme- kuin nelikymppisille. Nelikymppisten lehdissä vakuutetaan ettei ikääntyminen haittaa:) Kurkinen taisi tarkoittaa muuta kuin ulkonäköä tuossa kommentissaan. Ja siltä osin komppaan häntä, on hemmetin paljon mukavampaa olla nelikymppinen (se ei ole pelkkää naistenlehtien propagandaa;))

   Poista