tiistai 28. helmikuuta 2012

Kausi 2.1. - 26.2.


Tämä on jotenkin niin helmi: Helsingin kaupungin liikuntaviraston kausiajattelu.

Luonnonjääratojen kunnossapidosta:

Luonnonjääkentät on jaettu kahteen ryhmään. 1-ryhmään kuuluvilla kentillä luistelukausi alkaa aikaisemmin ja jatkuu pidempään kuin 2-ryhmään kuuluvilla kentillä.

Arvaattekin varmaan että suurin osa kentistä on tuossa kakkosryhmässä. Kausi loppui jo. Tarkoittaa myös sitä, että koulun liikuntatuntien luistelu loppui nyt. Onneksi voi hiihtää.

Mulla olisi muutama tarina myös HKR:n lumipalvelusta (tuo ”palvelu” sana on vain osoitus sarkastisesta huumorista). HKR toki palvelee, netissä voi antaa lumipalautetta. Sekin on vitsi. Huumorintajuista väkeä.
Mites muut kaupungit ovat kunnostautuneet?

13 kommenttia:

 1. Sanon vaan tämän... Meinasin eilen yöllä Hki-Vantaalle laskeutuessa ruveta itkemään, kun näin paljonko täällä on vielä lunta. Ja tänään puolen päivän aikaan laskin kotona kaihtimet alas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jassu sua..:) Vielä on talvee jäljellä... Mutta kyllä se kevät sieltä tulee, ukso pois!

   Poista
  2. Kyllä muakin on itkettänyt, useampaan otteeseen.

   Poista
 2. Olethan nähnyt tämän http://www.diggaa.fi/2770_hauskat-kuvat_ei-talvikunnossapitoa?cat=upload

  Ainakaan naapurikaupunki ei juuri paremmin ole kunnostautunut, en meinannut päästä äidin pihalle ja asuu sentään ihan kaava-alueella..

  Meillä myös parkkipaikat huvenneet ihan minimiin, ovat muutenkin kortilla mutta nyt auton ehkä saa vielä parkkiin mutta ei sen lumivallin takaa pois.. Eniten mua ihmetyttää, että missä ne kaikki aurat on..? Äiti sanoi samaa, nuottiksessa ei ole näkynyt ensimmäistäkään... Eikä liioin täällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kadut todella huonossa kunnossa, siis todella huonossa. Kaikki kadunvarsipaikat on pois käytöstä (ja kaikillahan ei ole edes omaa parkkipaikkaa, mihinköhän nekin ovat autonsa tuupanneet).

   Välillä käyvät auraamassa, mutta kun se aurattu lumi ei mahdu mihinkään. Yötä myöten kuskaavat sitten sitä lunta kuorma-autojen lavoilla pois, mutta aamulla taas sama juttu.

   Ja ei ole ihan tavatonta, että autojen pohjapanssarista tippuu osia, tiedän ainakin kolme tapausta tältä talvelta. Ei tule ihan halvaksi sekään.

   Poista
  2. Niin, ja olen nähnyt tuon. Naurattaisi, jos olisi vitsi...

   Poista
 3. Just kun tulis parhaat luistelukelit... siis niin ett tarkenis ja illalla ois valoisaa. Mitäköhän noiden päässä oikeesti liikkuu...
  Ja toi lumi, melkein itkua vääsin kun lumitöitä illalla tein - siis kun sitä lunta ei saa enää mihinkään mahtumaan. Ja Sofialle mennessä tiet on ihan törkeen tukossa, meillä sentään tiet aurataan toisin kuin siellä kaupungissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä taitaa olla tiet vielä huonommassa kunnossa kuin muualla, on tietty tuota aurattavaakin enemmän.

   Poista
 4. Muuttakaa maalle, täällä kaikilla omat traktorit;D vitsi, vitsi=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä idea tuokin. En ehkä kuitenkaan vielä toteuta:))

   Poista
 5. Ilmeisesti monena talvena ne luistelukelit ovat oikeasti loppuneet tähän aikaan, mutta en ymmärrä miksei voi katsoa ulos ikkunasta ja tehdä päätöksiä sään mukaan?

  Mutta kamalassa kunnossa ovat kadut, iso ongelma taitaa olla se, että ei enää ole paikkoja mihin tuota lunta työntäisi...

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo politiikka on jo ikivanha, ekan kerran heräsin siihen jo vuosia siihen, kun yritettiin mennä Inkan kanssa luistelemaan. Ja koskee ihan isompiakin kenttiä ja myös tekojääratoja...Kustannus-/resurssikysymys varmaankin.

   Näin on, se lumi ei mahdu mihinkään. Mutta tänään oli jo osin sulat tiet. Kyllä tämä tästä!:)

   Poista
 6. Joo, kalenterin mukaan kaupungin miehet siirtyvät kevään tullen haravoimaan puistoja maaliskuun alusta -siinähän etsivät metristen kinosten alta lehtiä ja risuja!

  VastaaPoista