sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Tyhjät laatikot

Saivat täytettä. Vihdoinkin. Johan ne kesän tyhjinä nököttivätkin. Repäisin oikein kunnolla ja ostin montaa laatua. Lootia on kuusi ja nyt ne pitäisi vielä asetella kivasti. Ehkä huomenna.

9 kommenttia:

 1. Mä olin eilen samoissa puuhissa. Viimetalviset ja kesän yli kuivumatta selvinneet muratit ja ikivihreät pensaat sai jäädä paikalleen ja niiden lisäksi hankin vielä valkeita kanervia, havupensasta ja jotain puolukantyyppisiä, joiden marjojen pitäisi pysyä koko talven ajan punaisina. Joku lyhty pitäisi vielä löytää kasvien seuraksi.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, Nina!
  Säkin löysit sun "sisäisen puutarhurisi";-)
  siitä se alkaa. Ensi kesänä voidaan laittaa kesäkukka-kisa käyntiin;-)

  Teillä on varmaan parvekelasit? Silloin sun asetelmillasi on erinomaiset mahdollisuudet selviytyä läpi talven;-) muista kastella kuitenkin aina silloin tällöin!

  VastaaPoista
 3. Aamunkukka, etkö sä ole seurannut mun kirjoituksia?;) "Löytänyt sisäisen puutarhurini.." Mähän olen Tasavallan Virallinen Hortonomi.

  VastaaPoista
 4. Joo, on parvekelasit. Kylläkin yksi vähemmän kuin pari viikkoa sitten. Jätin yhden auki ja se tuli oikein huolella sisään, sinä myrskyisenä yönä... Huomenna pitäisi tulla uusi.

  VastaaPoista
 5. Ehkä mäkin aloitan hortonomikokeilut näistä talvisemmista lajeista , kesällä onnistun tappamaan lähes kaikki kukat.

  Mutta viime jouluksi hommatun pikkukuusen sai hengiltä kyllä siippa. Kuusi alkoi nimittäin kasvaa sisätiloissa kovaa vauhtia ja mies väitti sen aiheuttavan allergiaa hänelle (hehheh) ja pisti pihalle, missä puu ei kuitenkaan selvinnyt.

  VastaaPoista
 6. Sä kyllä ansaitset kohta vuoden hortonomi tittelin:)
  Mä just eilen mietin, että jaksaako laittaa kanervia yms. laatikoihin, kun meillä ne ei kauan kestä säiden armoilla. Ehkä pyörrän kuitenkin sanani, niin kauniilta noi sun istutukset vaikuttavat. Meillä onneksi mies hoitaa noi hortonomin hommat ja mä tyydyn valitsemaan värit ja ihastelemaan:)

  VastaaPoista
 7. Hienoja asetelmia. Meillä on samoja lajikkeita kuin sulla. Mä onnistun huomattavasti paremmin kaikkien ulos istutettavien kanssa. Tänä syksynä ostin kaikista lajikkeista valkoista, marjakanervaakin oli valkoisena. Yritän pitää muratin hengissä aina talven yli, mutta viimeistää helmikuun pakkasilla se heittää henkensä näillä leveysasteilla.

  VastaaPoista
 8. Minulla syyskukat olleet laatikoissa jo muutaman viikon, kanervat lähinnä vihreä-valkoisia, joissain aavistus punertavaa joukossa, kun muut loppuivat kesken. Terassilla on näiden lisäksi kaksi puksipuuta, jotka ovat säilyneet hengissä jo kaksi talvea.

  Terassille tulee vielä tietty erilaisia kurpitsoita ja koristekaaleja, mutta ne laitan ihan pöydälle ja lattialle - ne ovat itseasiassa kaikkein kauneimipia mielestäni, upeat värit ja koska muuten kaikki on niin simppeliä, saa näiden avulla vähän lisäilmettä!

  How was London?

  VastaaPoista
 9. Ei oltu. Meni tupla-/triplabuukkaukseksi. Uusi yritys marraskuun lopulla, jos saisi jouluostokset tehtyä samalla. Itse asiassa ei edes harmittanut, tässä on niin paljon muutakin hässäkkää sekä duunissa että kotona.

  Meilläkin on koristekaaleja, niitä en tajunnut kuvata. Ne on itse asiassa tosi makeen näköisiä rehuja.

  VastaaPoista