maanantai 26. lokakuuta 2009

Juostaanko vielä?

Onko mulla vielä juoksukavereita? Mun irl-kaverit ovat liuenneet yksi toisensa jälkeen, mitä syksyisemmäksi sää on käynyt. Enkä kyllä ihmettele, motivaatiota saa hakea kun sää on mitä on. Matolle en lähde juoksemaan, mieluummin jotain muuta.

Ei musta taida olla maratooniin, tuskin siihen puolikkaaseenkaan. Ei runko kestä. Ensinnäkin mulla on aika vahvoja "penikkatautioireita" ja toisekseen polvet ovat tosi väljät. Vasen polvi on leikattu useampaan otteeseen, mutta siitä on niin kauan aikaa, että ajattelin, ettei se enää vaivaisi. No vaivaahan se.

En täysin ole lannistunut, käyn juoksemassa kaksi-kolme kertaa viikossa max 30 minuuttia. Edistystä ei ole viime viikkoina tapahtunut mutta peruskunto pysyy tuolla setillä yllä. Ostin gore-lenkkaritkin, ettei tassut kastu.

15 kommenttia:

 1. Kunnon varustelu pitää polulla! Hyvä sinä! Tämä ei lipeä. ja tykkää matosta, armollisempi jaloille. Voittajafiilis kun se 30 min menee leikiten :)

  VastaaPoista
 2. Juostaan kun keritään...min 2 kertaa viikossa. Parempi se kun ei mitään=)!

  VastaaPoista
 3. Perässä aloitin ja nyt on flunssa koetellut. Motivaatiota saa kerätä olan takaa. Kokonaan en haluaisi luovuttaa vaikka nyt ei yhtään huvita. (Puoli tuntia olisi tällä hetkellä hyvä tavoite.)

  VastaaPoista
 4. Mukana ollaan! Olen juossut siitä alusta asti sen 3 kertaa viikossa, tällä hetkellä juoksen 9 kilometrin lenkkiä. Matka voisi jo olla pidempikin, jaksaisin varmasti, mutta mulla on 2 muuta urheiluharrastusta viikossa (2x60min), enkä viitsi pistää överiksi, ettei koko homma lipsu käsistä sen takia.
  Terveenä olen ollut koko ajan ja ainoat krempat ovat olleet satunnaiset lonkkanivelkivut ja naksupolvien kovempi naksuminen (ol' cow). Näiden takia yritän välttää asfalttia mahd paljon.
  Talvitrikoot on jo ostettu ja niillä olen jo useamman viikon vedellyt, sekä hanskat että pipo.
  En usko myöskään että tulen ikinä juoksemaan kokonaista taikka puolikasta maratonia, mutta ehkäpä naisten kymppi, rantakymppi ja ainakin la parisiennen ensi syksynä (ainoastaan sen 6,5 km, mutta haluan taas pariisiin).

  Ipodista olen ihan riippuvainen ja siitä Nike+-tsydeemistä. Soittolistaan pitää tasaisin väliajoin saada uudistusta! Joten jos sulla, Nina (ja muutkin!), oli iPod käytössä juostessa (en muista), paljasta heti tämänhetkinen soittolistasi!!!
  Itseasiassa olen ihan pian lähdössä lenkille, ei edes sada! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Itsekin olen jämähtänyt tuohon n. 10 km lenkkeihin. Nyt on tosin parin viikon tauko takana, kun ei flunssassa ja vielä inhemmissa taudeissa voi juosta.

  Noita lenkkareita harkitsin, varmaan hankinkin talven varalle. Gore takkikin on, ettei sade haittaa.

  Mulla on puolimaraton vielä tähtäimessä...

  VastaaPoista
 6. Juostaan vaan, tosin ei nyt kun on kuumetta.
  Tääkin toivoo kaikilta juoksijoilta soittolistaa. Musiikki ei ole vielä kohdallaan.

  VastaaPoista
 7. Joo-o, juostais jos voitais. Täälläkin kuumeessa, eilen melkein 40 astetta...

  VastaaPoista
 8. Mä en juokse nyt kuin vedessä, kun tuo raskaus tuli häiritsemään tätä harrastusta:)
  Kävelyillä on käynyt, mutta juoksut juostaan sitten ensi kesänä.

  VastaaPoista
 9. Mun juoksulle ei kuulu hyvää. Alun jälkeen kaksi flunssaa takana. Näistä jälkimmäinen alkoi kaksi ja puoli viikkoa sitten, ja vieläkin köhisen. Molemmissa on ollut eri oireet, joten viruksetkin on eri. Mulla on vanha vamma toisessa jalassa, ja ihmeekseni se ei ole vielä alkanut oireilla eli jotain hyvääkin sentään on. Ystävän ehdotuksesta harkitsen sisätiloihin siirtymistä, vaikka matolla juoksu epäilyttää. Haluan happea!

  VastaaPoista
 10. Onhan meitä vielä monta mukana. Itse en ole ollut sairaana mutta tuntuu, että kaikki muut ovat.

  Katri, ehkei vielä ensi kesänä, mutta syksyllä sitten?

  Gloria, mulla on Ipod, mutten voi käyttää juostessa, lähtee mopo käsistä;)
  Sitä foodpodia en ole vieläkään saanut aikaiseksi hommata.

  Mä haluan juosta nimenomaan ulkona, tekee ihmeitä iholle.

  VastaaPoista
 11. Joo, en juokse edelleenkään, paitsi töissä :D

  Laitoin kaksi tunnustusta sinulle, käy hakemassa talteen blogistani!!

  VastaaPoista
 12. Juostaan joo, ja täältä tulee virtuaalitsemppipotku - älä anna periksi!!!

  VastaaPoista
 13. Juostaan taas kun pystytään. Tässä on ollut kaikenlaista kremppaa eikä ole ihan juoksukuntoa juuri nyt, mutta heti kun on juoksen kyllä. Talvijuoksuvarusteet on kyllä vielä kaupassa.

  VastaaPoista
 14. Pitäiskö perustaa FB:hen ryhmä Gantin sukissa juoksijat tms. :)

  VastaaPoista